Hirdetés
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Blu-ray lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Na megtettem. Nem volt semmi gond. Előtte kifaggattam és mesélt vmi titkos főld alatti csővezetékekről. Gondolom azokról, amik Strelok búvóhelyét is őrzik. Majd lenézek már oda is. Amúgy sajnáltam megőlni, mert tök normálisnak tűnt, mikor beszéltünk. Meg nem akart ő rosszat csak félt visszamenni, meg stb.. De most már mindegy.
Persze nem szenvedett sokáig: Közvetlen közelről egy lövés a fejbe a Vintar páncéltörőjével... 
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Nem a végigjátszást néztem. Ez a Priobiban van. A csapos adja ezt a kűldit. Csak félek tőle, mert előtte adott egy kűldit, hogy őljek meg egy ipsét. Mikor megtettem, az összes Dutys ellenem fordúlt. Így most a Duty az ellenségem, pedig előtte jóban voltunk. Én meg nem láttam azon az alakon, hogy az közéjük tartozott volna...

szerk: Előtte csinálok mentést azt meglátjuk mi lesz... Na megyek is azt aprítok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Blu-ray lejátszók
- Napelem
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze nem szenvedett sokáig: Közvetlen közelről egy lövés a fejbe a Vintar páncéltörőjével... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
shield