Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
True
aktív tag
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mr. Green
üzenetére
Szerintem is lehet abban vmi, amit "Beowulf_78" mond. Az egyik haverom pl. 9600-os atival !!! nyomta és neki se volt ilyen gondja sose, mint neked. Szal tényleg vmi szoftveres gond lehet főleg, ha azt mondod, hogy egy szűzen felrakott rendszerrel, megy rendesen.
Na végre be tudtam menni a szobába a kófejtőért, így már be tudtam menni a titkos ajtón.
Viszont most, hogy másodjára voltam a szarkofág belsejében ( betöltöttem az erőmű pályát és onnan mentem vissza egészen a dokiig, hogy beszélhessek vele, majd onnan vissza az erőműbe ), sokkal nehezebb lett, mint az első alkalommal. Egy csomó katonával, vérszopóval és törpével kellett megküzdenem, míg eljutottam az ajtóig. Mikor először voltam ott, akkor fele ennyien se voltak, ráadásúl akit akkor találtam azt mind elintéztem. Úgy tűnik, hogy minél többet írtok ki, annál többen jönnek vissza. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Asus TUF F17 FX706LI 17.3" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű Anycubic Live View Kamera, Kobra 3/Kobra 3 V2/Kobra 3 Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont most, hogy másodjára voltam a szarkofág belsejében ( betöltöttem az erőmű pályát és onnan mentem vissza egészen a dokiig, hogy beszélhessek vele, majd onnan vissza az erőműbe ), sokkal nehezebb lett, mint az első alkalommal. Egy csomó katonával, vérszopóval és törpével kellett megküzdenem, míg eljutottam az ajtóig. Mikor először voltam ott, akkor fele ennyien se voltak, ráadásúl akit akkor találtam azt mind elintéztem. Úgy tűnik, hogy minél többet írtok ki, annál többen jönnek vissza.

shield