Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv

- 

PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Woodslave
félisten
tegnap megtanultam, hogyha nem a sztori szerint haladok, belefuthatok némi pofonba. Nevezetesen a korábban már írt szolgálatos ostromban való közreműködésem miatt nem igazán tudom teljesíteni a szolgálatos parancsnok által adott feladatot (buldog 6 megtalálása) ráadásul az északra haladásomat is igencsak megnehezítik a szabadságos katonák támadásai

Eléggé helyrehozhatatlan hibának tűnik. Mondjuk azt nem értem talpig vegyvédelmi ruhában hogyan ismernek fel és miért szólítanak stalkernek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
 - Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
 - Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Eléggé helyrehozhatatlan hibának tűnik. Mondjuk azt nem értem talpig vegyvédelmi ruhában hogyan ismernek fel és miért szólítanak stalkernek ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 shield