-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Misi 007 #8046 üzenetére
Ez azért bizonyos mod-ok esetében nem így van.
Valamelyiknél simán összeszedik amit a földre dobsz, meg az egyiknél a hullák ruházatát és a pénzét is le lehet nyúlni.
De a tárolókból nem szokott eltűnni a cucc.Nálam küldetéseket jelöli néha tévesen.
Például teljesítettnek hozza hogy hagyd el a barlangrendszert (keresd meg Strelok búvóhelyét küldi vége), de a térképen meg ott van a pötty hogy gyere ki te mafla.Az OL2010-nél meg nem tudtam Mole-t megmenteni, mert amikor végeztem a katonákkal 3 vérszívó elintézte a túlélőket. Én is csak az épület tetejére mászva tudtam lelőni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest