Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985
üzenetére
LOL

A mamast nekem a night star mellé adta, de utóbbit elvből nem veszem fel, mert sugároz... soha semmi sugárzót nem vettem fel...
Athlon: ez nem mond, ez csak módszer

Akkor lehet beadta nekem azt a stasht, de én prypiatban már nemigazán kutakodtam, csak mentem előlre az NPP-hez
Ha lenne valami külön felhívó figyelmeztetés, hogy ez olyan sztáss, hogy nézd meg, akkor lehet elnéztem volna oda 
Dwarf csak nekem nincs benne amúgy? több vidiben is láttam, meg minden, de én nem találkoztam vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha lenne valami külön felhívó figyelmeztetés, hogy ez olyan sztáss, hogy nézd meg, akkor lehet elnéztem volna oda
shield