Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Megjegyzem, az, hogy a falon jönnek-mennek a fizikai modell hibája, egyben lenyűgöző részletessége is. Érzékeli a játék, hogy az ott egy akadály, meg azt is, hogy függőlegesen viszont egy sík, amin járni lehet. Más programokban ilyen esetben vagy megakadnak és ott trappolnak orrukkal a falnak nyomódva egy helyben, vagy szimplán átgyalogolnak a falon.
Igaz, itt is láttam olyan négylábút, ami teljes erővel vágtázott egyhelyben, úgy, hogy semmi látható akadály nem volt előtte, én simán át tudtam ott sétálni.A motor fejlettségére a kedvenc példám az erőműben a szarkofág alatt az az ajtó, amit az alapjátékban a dekóder nyit, de ha nincs nálad, fel lehet feszíteni egy puska csövével. Azaz a motor tudja, hogy a cső fizikailag alkalmas arra, hogy beférjen az ajtó zsanérja mögé és kifeszítse, majd ki is támassza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield