- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takica
újonc
válasz
mgabesz87 #7542 üzenetére
Az expedíció 1., 2. és 3. pontján összesen 6 iratot találtam, ebből egy irattartó a katonai bázis első emeletén levő íróasztalon, ezen kívül egyet Diodor atya közelében egy konténerben, egyet meg a közelben a banditák garázsában, ahol két teherautó áll a platzon - ez összesen 8 dokumentum. Kiirtottam a banditákat a házaknál és átnéztem az épületeket, de nem találtam iratot. Átnéztem a katonai és aszolgálatos bázist - semmi. Legalább egynek még kell valahol lennie, mert hiába megyek Sakharovhoz, a pérbeszédből az jön ki, hogy a munka még folyamatban van. .. Lehet, hogy a földalatti területen a zárt ajtó mögött van még egy dokumentum, de nem tudom, mit kell teljesíteni ahhoz, hogy az ajtó újra nyitva legyen. Valaki tudja ??? ???
-
Takica
újonc
válasz
mgabesz87 #7520 üzenetére
Ha az "expedíció" küldit csinálod, akkor a "régi raktár"-on úgy juthatsz túl, ha felveszel egy régi készüléket, amely azonban nem a föld alatt van, hanem a felszínen - nagyjából ugyanott, ahol a kör jelzi [kb. félúton a betonerőd és a zöld lepukkant vasúti lakókocsi között - ez biztosan egy bug. (!)]
Ha azelőtt mész le a földalatti területre, mielőtt az "expedíció" küldit felveszed, akkor nyitva az ajtó, benn vannak a vérszopók, az üreg melletti fickó fegyvere, sőt az "agytartály" küldit is megcsinálhatod.
Amíg él a fickó, addig érdemes a környéken kóborló összes fegyveres zombit levadászni, mert előbb-utóbb kinyírják és ez a küldi örökre elveszik. [Azért is érdemes őket levadászni, mert a náluk levő cuccokért jó pénzt fizetnek - főleg a tudősok, a stalkerek és a szolgálatosok.]
Miután ezeket a küldiket megcsináltam, aktiváltam az "expedíció" küldit, végig mentem az 1., és a 2. ponton, felvettem mindent. A 3. pont a földalatti rész - régi raktár [a készülék a felszínen], nagycsarnok, majd kifelé 3 zsonglőr és a tudósok. Pirozhenko megköszöni a közreműködést, megjutalmaz és reméli, hogy Sakharov meg lesz elégedve a begyűjtött cuccal - de Sakharov nem reagál amikor elmegyek hozá, a feladatok között pedig ott van, hogy "Fejezd be az expedíciót", illetve "Találd meg az összes iratot Yantarnál".
Van valaki, aki már megtalálta ??? ??? ??? -
Takica
újonc
válasz
mgabesz87 #7510 üzenetére
Ez két külön küldi. Ha elintézted a banditabázist - azaz megölted az orvlövészeket, megszabadultál a többiektől és kinyírtad a banditavezért is - fel kell venned egy laptopot, egy pda-t és flash-drive-t a szobában, ekkor megkapod, hogy mindent vigyél el Voroninnak.
A másik: ha megtaláltad mind az öt iratot - Jelentés, Panasz, Levél, Pénzügyi papírok, Szerződés - megkapod, hogy vidd el a dokumentumokat Petrenkonak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest