Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
capulet75 #893 üzenetére
A többi fegyvernél ezt nem vettem észre, csak az AK-nál. Skadovskról a csővezeték irányába lőve, ha jönnek a kutyák a domboldalon, már annyira nem visz el az AK. Szóval nem valami irdatlan távolságról van szó és a távcsőben is bőven a chevron-ok közt van a drop. Hiba a Mátrixban jelenség, egyszerűen megszűnik létezni egy idő után a lövedék mielőtt leesne, miközben bőven látótávon belül van. A többi fegyverrel teljesen oké minden, azt néztem még a pisztoly is lehet messzebre visz. Természetesen kizártam a szórást is, ebbe beleöltem pár órát
Szóval én úgy látom nem nagyon érdemes csak pontosságra fejleszteni az AK-t, egy-két opciót jobban megéri a recoil és handling fejlesztésére fordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest