Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
A Bár kiürült, a társaság átköltözött a Külvárosba. Ott nyitottak egy biliárd szalont
. Szívás, mert ha használtad a ládát odabent az eredeti Bárban, akkor egy ideig nem jutsz a cuccokhoz. Később Petrenkóék újra kinyitják, de már nem lesz itt más, csak ők. Legelőször nálam nem nyitották ki újra és mindenem odalett. Ez egy hiba volt, mint utólag megtudtam, akkor még azt hittem, hogy ez van és kész
.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gran Turismo
- RAID
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- E-book olvasók
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Szívás, mert ha használtad a ládát odabent az eredeti Bárban, akkor egy ideig nem jutsz a cuccokhoz. Később Petrenkóék újra kinyitják, de már nem lesz itt más, csak ők. Legelőször nálam nem nyitották ki újra és mindenem odalett. Ez egy hiba volt, mint utólag megtudtam, akkor még azt hittem, hogy ez van és kész
.