- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobbista ARM "laptop" 2 éves akkuidővel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kaszas1990
csendes tag
Hello mindenki megjott a jo hir! S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha Developer's Cut – Holnap újra nekivághatunk a Zónának vagyis Aprilis 26 jelenik meg hurrraaaaaaa...
https://www.pcguru.hu/hirek/stalker-lost-alpha-developers-cut-holnap-ujra-nekivaghatunk-a-zonanak/41059
-
capulet75
addikt
Nem spoilerezhetek, de jó lesz.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
válasz
Kaszas1990 #7154 üzenetére
De, volt, illetve most is van.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Balathruin
veterán
-
válasz
Balathruin #7156 üzenetére
Egy ismerős arc sztorija jutott eszembe. Egyik barátja nagy titokzatosan bejelentette, hogy komoly változás állt be a családi életében, ámde nem akarta eddig szétkürtölni... mire a történet hallgatója totál kiakadva megjegyezte, hogy már az egész város régóta tud róla. A barátja pedig nagy titokban tartotta, meg volt lepődve.
-
T. M.
aktív tag
Remélem hamar lesz hozzá honosítás is.
Hosszú hosszú órák várnak a zónában újra -
MBazsee
tag
Várom már, de felmerült egy kérdés.
Ha telepítem a DC-t, akkor újra kell kezdenem a játékot az elejéről, vagy használható a korábbi mentés? -
-
M@trixfan
addikt
Végre, végre végre! Nagyon rég óta nem volt ilyen érzésem, majdnem olyan mint amikor kijött a HL2. Már alig várom, hogy Cordonban látogatásomat tegyem és belemerülhessek a zóna világába! Ez a durva, hogy egyik mostani játék sem rendelkezik ennyi velővel, nem túl hízelgő az ipara nézve...
twitter: MatrixfanLive
-
D4M13N
aktív tag
És itt is a trailer:
-
-
PeL
addikt
1.3003-ra kell telepíteni. Régi mentéseket szvsz felejtsétek el, ha nem akarjátok tönkrevágni az újításokat.
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
Direkt kivártam a LA-val, lényegében ez az eredeti változat ha annak idején nem lett volna leak. A modokkal kapcsolatban sajnos vannak fenntartásaim. Amik nem adnak új történetet már eleve kevésbé érdekelnek. Némelyikben olyan elborult dolgok vannak a videók alapján, hogy már semmi köze az igazi Stalker játékokhoz. Ilyen téren nagyon jó lenne egy aktualizált komoly összefoglaló a modokról valaki hozzáértő embertől! Sokszor csak kapkodom a fejem, hogy miről beszélnek egyesek a Stalker topikokban.
twitter: MatrixfanLive
-
capulet75
addikt
válasz
Balathruin #7156 üzenetére
Dezodortol kaptam hozzáférést pár hete, még én sem vittem végig. Semmi titokzatoskodás nincs, csak nem ildomos spoilerezni.
[ Szerkesztve ]
-
havenday
tag
nem engedi letölteni, csak tagoknak, azt írja
-
PeL
addikt
Alapjáték: [Part 1] - [Part 2] - [Part 3] - [Part 4] vagy [Torrent]
Patchek:
[1.3003 Patch]
[1.4000 Developer's Cut]
[1.4001 Developer's Cut Patch](így sorrendben kell rátelepíteni az alapjátékra)
Sztem ez így mehetne is 1. hsz-be. Ja igen, már van patch is a developer's cut-ra
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Mivel már játszható és tölthető, beszélhetünk róla. Nehéz lesz. Már stalker szinten is bedurvult az AI.
35kg a max súly, ez később növelhető lesz. Persze nyilván sokan átírják majd, de szerintem nagyon sokat dob a játék hangulatán hogy nem vagy egy tank, 874652 lőszerrel minden fegyverhez, és tíz páncélzattal.
lesz még sok változás, dx10 meg 11 is, bár a 11et nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz
capulet75 #7174 üzenetére
Én nekiállok sztem Master szinten, elvileg ott nem lesz NPC számláló és radaron sem látszódnak az enemyk
Itt egy Google Drive link a DC update-hez annak aki nem akar moddb-re várni:
https://drive.google.com/uc?id=0B5JZfTh0H3a-UHRVeUU3eXhLcGc&export=download[ Szerkesztve ]
-
D4M13N
aktív tag
válasz
capulet75 #7174 üzenetére
Hát a CoC nehézben Alpha csapattal nem volt egy sétagalopp,és a Misery-t is órákig nyüstöltem de csak nem lesz annyira hardcore. A súlykorlát meg mindig jó ha van. Az teszi ilyen nehézkessé,hogy a loot válogatás megy,meg eldugdosni hogy később egy másik fordulóval még eladjunk egy adag makarov pisztolyt hogy legyen páncélra pénz
-
Balathruin
veterán
-
capulet75
addikt
Nem voltam hivatalos értelemben tesztelő, csak kaptam hozzáférést a 1.400-hez. Már a tesztelés vége felé, így én már bugmentesen élvezhettem a játékot.
Van egy jó pimpelt shotgun, én is azt használom. Sima söréttel a legjobb. De tényleg nehéz a gém.
[ Szerkesztve ]
-
Erdő
tag
Egy darabig nem jött le a 1.4001-es patch, mert túlterhelt a moddb, utána meg bejelzett rá a vírusirtó. Lehet, hogy érdemes várni egy kicsit... már csak azért is, mert rögtön a kiadás napján patch is van.
[ Szerkesztve ]
Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc?resourcekey=0-1pUMj3yh6KEWaGg0McZi_Q&usp=sharing
-
Megvárom míg egyben tölthető.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
PeL
addikt
No mentem egy kört vele. Két negatív tapasztalatot ami rögtön feltűnt meg is osztok (pozitívat majd később ha játszottam többet):
Max grafikára nem érdemes feltolni. i5-6500 3,2 GHz CPU-val, 8GB RAM-al, GTX 1060 3GB videókártyával 15-20 fps-t ment a gépen 1920x1080-ban max graffal. Kicsit visszább véve a fű sűrűség és fű látótávolság csúszkáján már játszhatóbb lett a helyzet bár így is sokszor 40 körül van az fps számláló. Teljesen stabil 60 fps-t csak akkor tudtam kihozni ha kikapcsoltam a Sun rays-t teljesen. Akár high-on van akár low-on, drasztikusan eszi az fps-t. Viszont nem csúnya így sem.
A másik dolog amit észrevettem hogy nincsenek lépéshangok, és nem lehet klasszikus fps módba kapcsolni sem mint a régebbi verzióban, látszik a test ha lenézel a lábadhoz és ebben a módban régen is bajok voltak a lépéshangokkal, régen sem használtam.
Továbbá nálam a skills fül a PDA-ban továbbra sem aktiválható, nem tudom nem-e csak később nyílik meg.
[ Szerkesztve ]
-
ericdrawen74
aktív tag
dezowave!
Gratulálok a munkátokhoz, volt egy kis időm belenézni. Úgy érzem, nagyon megérte várni rá!
mert vétkesek közt cinkos aki néma... (Babits Mihály: Jónás könyve)
-
Heroes fan
őstag
Jön a fordítás a játékhoz.
-
PeL
addikt
Szerintem is várjatok még néhány napot amíg lemegy ez a hotfix hullám. Írta dezodor hogy az 1.4001-es hotfix elcseszett valamit és letörölt két nagy db fájlt a játékból de holnapra kijavítják a reportolt problémákkal együtt, gondolom a kiadás miatti nagy kapkodások közepette félrement valami. Még jó hogy nem merültem bele komolyabban a játékba
Egyébként nem tudom hogy csak nálam van ez és lehet-e köze a fenti dolognak hozzá de DX10 és DX11 módban Cordonon néhány helyen hosszú fehér csíkokat látok. DX9 módban nincsenek ott, meg ha a többi módban kikapcsolom a sun shadows-ot akkor is eltűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Plazmacucci #7189 üzenetére
Mindig érdemes várni a letöltéssel.
-
Mormota9
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg erre a hibára van megoldás?
Ha bekapcsolom a "sun shadow" beállítást akkor úgy villog a kép mint a mellékelt videóba.
Viszont nélküle nincs napfény, és így elég "egyhangú" a pálya.Üdv,
Attila -
Mormota9
csendes tag
válasz
Dhampir #7194 üzenetére
A sima Lost Alpha-nál nem volt ilyen hiba.
Viszont mintha valahonnan ismerős lenne a hiba, mintha találkoztam volna vele de nem tudom mikor.
Most is AMD-t használok, és mindig is ez volt csak más konfigok.
Anno amikor megjelent a Stalker SOC akkor pont nVidia-m volt.
Konkrétan akkor nem volt égbolt, de egy 6500-as kártyától még az is csoda, hogy elindult a játék. -
PeL
addikt
Beszéltem dezoval, azt írta holnap délután/este fele kint lesz az 1.4002-es teljes repack amit csak fel kell durrantani és elvileg gond nélkül menni fog. Reméljük ezúttal nem csúszik megint homok a gépezetbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T495s 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U Radeon Vega 10 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv gar
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone XR Piros 64GB. K031
- Venue 11 Pro 7139 2-in-1 27% 10.8" FHD IPS érintő i5-4300Y 4GB 128GB ujjlolv külső bill gar
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Mini Fekete 64GB. K094
- Fitbit Flyer Wireless headphones, bluetooth fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom