- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Lost Alpha-ba (Legújabb frissítéssel) hol találom, a börtönbe zárt duty-s kiszabadításához szükséges kulcsot. Meg a Banditafőnök séfkulcsát kinél keressem?
Segítséget előre is köszönöm!
-
shield
őstag
válasz
Balathruin #6743 üzenetére
Utána már csak egy ütős fordítás kell.
-
Dhampir
félisten
A laborok nagyon hangulatosak, csak nem kedvelem az időre elvégzendő, visszaszámlálós feladatokat. :-(
-
válasz
Balathruin #6743 üzenetére
Végül is a retro-t is szeretjük
-
shield
őstag
válasz
Balathruin #6741 üzenetére
Igen csak elhúzódik a kiadása, sajnos.
-
Balathruin
veterán
válasz
Plazmacucci #6740 üzenetére
Szerintem ez lesz az első végleges verzió
Az 1.3 nagyon nem tűnik annak, de azt még nem is adták volna ki...
-
-
dezowave
csendes tag
válasz
marked one94 #2950 üzenetére
A developer's cut verzióban ez már módosítva van... sűrűbben adja a stash infót.
-
Silious
tag
válasz
Silious #6719 üzenetére
Sziasztok!
Most végre volt egy kis szabad idő játszani. Egy korábbi mentést töltöttem be, és egy jó 2,5 órás kitérőt tettem a játékba, még véletlen se legyen ugyanaz a szál. Sajnos ahogy bemegyek bandita ruhába a bázisra, szívesen látnak, majd a parancsnokkal beszélek az iratokkal kapcsolatba, a végén rám támad lelövőm, széfet kinyitom, és ahogy felveszem a dokumentumokat, ki is fagy a játék. -
McCoy20
tag
Üdv All,
olyan kérdésem lenne, hogy 1.3003-ban (talán a legutolsó patch-el feltéve) kb alig találok "stash" info-t a hullákon, az alapjátékban ill. Oblivion lost-ban meg a Complete-ben is jócskán voltak, most meg eddig ha 4-et kaptam sokat mondok (main sotry-t követem, X18-ban járok). Valami bug, vagy simán ilyen a mod?
Thx előre is -
shield
őstag
válasz
Balathruin #6726 üzenetére
És nem osztod meg velünk!?
-
SaGa59
őstag
válasz
Navarone #6727 üzenetére
Az egyik ott megemlített film nem a játékok Zónája, de nem is a Piknik az árokpartoné. A játékok világához érintőlegesen kapcsolódó, abból néhány elemet átvett önálló könyvsorozaton, a Z.O.N.A.-n alapul. Ennek a nyitó könyve pl a Kremlben lévő Zónáról szól.
Rengeteg orosz könyvszéria van, ami a Zónához kapcsolható valamiképp.
Van a S.T.A.L.K.E.R. maga, 89 részel, egy másik széria az Én a sztalker Az Új Zóna, az A Zóna hősei. Ezek még úgy ahogy tényleg ehhez a Zónához kapcsolódnak. A már említett Z.O.N.A. már kevésbé, a maga lebelgő házaival, fura robotjaival, meg van még vagy öt, ami csak úgy csatlakozik ide, hogy a címe egymástól ponttokkal elválasztott nagybetűkből áll. Z.A.K.A.T.; E.K.Sz.P.A.N.Sz.I.Ja.; New R.E.A.L.I.T.Y., PURGATORIUM, stb...
Van egy Piknik az árokparton (Sztrugackij testvétek projekt) sorozat is, eddig ha jól láttam három kötettel. -
Navarone
újonc
Stalker sorozatok?!
[link]
-
Navarone
újonc
Vesszek meg, sehol sem találtam ezt a modot, így megcsináltam magamnak
-
Navarone
újonc
Sziasztok!
Új vagyok még itt, de régóta követem a fórumot kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
Lenne e olyanra igényetek, hogy a játékban található fegyverek eredeti nevükön jelenjen meg? Átbogarásztam a szövegfájlt és átírtam benne a neveket, lehető legpontosabban egy kis utána járássalPár példa: Kora-919 > Colt M1911, SIP-t M200 > SIG Sauer P220, Obokan/AC96/2 > AN-94 Abakan, Thunder S14 > OTs-14 Groza, GP 37 > H&K G36, Akm 74/2U > AKS-74U
Vagy már valaki csinált ilyet korábban?
-
McCoy20
tag
Üdv All,
olyan kérdésem lenne, hogy 1.3003-ban (talán a legutolsó patch-el feltéve) kb alig találok "stash" info-t a hullákon, az alapjátékban ill. Oblivion lost-ban meg a Complete-ben is jócskán voltak, most meg eddig ha 4-et kaptam sokat mondok (main sotry-t követem, X18-ban járok). Valami bug, vagy simán ilyen a mod?Thx előre is
-
Dhampir
félisten
válasz
Silious #6719 üzenetére
Próbálj korábbi mentéssel újra nekilendülni.
Nálam sok esetben statikus fényre- és DX9-10-re váltással sikerült továbbmenni, bár erre a Szarkofágnál volt szükség. A Szeméttelepen a Hangár felé volt kidobálós hibám az eredeti játékon és a SeregA-Lus féle verzión ugyanúgy. Egy korábbi rendes mentés (nem gyors mentés) talán segíthet.
-
Silious
tag
Sziasztok!
Sajnos én a Dark Valley bandita bázison vagyok, és sajnos kidob a gép.
Pont az irodában van egy mentésem, a széf nyitása után, tehát ha betölt, kb 10 másodperc és ki is fagy. Próbáltam min graffon betölteni az állást, de sajnos semmi, próbáltam minél messzebb futni a szobából, hátha vmi ott bug-os és azért fagy ki, de semmi.
Van valami trükk, vagy megoldás, amivel ezt a részt át lehetne vinni? -
-
FeketePok
tag
Sracok valaki probalta mar ezt a verziot [RePack by S.L] s.t.a.l.k.e.r. lost alpha. eclipse mod ? vajon a magyaritas mukodne vele?
-
kekeeci
senior tag
Sajnos (
) némely mod-ban a piros nem feltétlen ellenség. Néhány mod-ban üzletelni lehet velük, feladatokat adnak, függetlenül attól, hogy a célkereszt piros rajtuk. Nem mindig jó a rambózás. Próbálj úgy közel menni, hogy nincs kézben fegyver, ha lőnek rád, ellenség. Persze nem árt előtte menteni.
-
Én nem az elején, Fox kiszabadításánál lövöldöztem, túl vagyok a leütésemen is a bányában! A SIN-ek vezére bíz meg doksik szerzésével, de már úgy fogadnak az emberei, hogy piros rajtuk a célkeresztem; ilyenkor meg ugye ellenségek, tehát lőttem. Lehet, útközben megöltem véletlenül egy SIN-tagot?
Vagy mi történhetett?
Lomha 8V: Szerintem az a szál sem fog működni, mert meghalt a túsz. Bár lehet, nem egyre gondolunk, és van egy másik is; a Duty-hoz tartok úgyis majd, szóval ki fog derülni!
Majd kalandozok erre meg arra, aztán írok, ha esetleg tovább tudom valahogyan vinni a történetet! Amíg tartott, élveztem nagyon, egyébként meg úgyis a legfőbb szempontom az volt a játékkal, hogy hatalmas pályát kapok, az meg teljesült -sok egyéb extrával egyetemben.
A játékban szereplő fegyók nincsenek valahol kigyűjtve a tulajdonságaikkal egyetemben?
-
& sklopp
Most már mindegy. Megoldottam, de lehet, hogy nem tudok tovább menni a történettel, majd kiderül. Velest és az embereit kicsalogattam oda, ahol még tudok rájuk lőni, és így végül mindenkit megöltem. Utána már nem volt gond védtelenül bemennem a felszereléseimért -egy ládában szerencsére meg is találtam őket
-, meg elvettem a halott Veles Vintar-át is, nem kell az már neki...
Most viszont kigyalogolva a barlangból, nincs semmi feladat. Vajon hogyan lehet folytatni a történetet? Majd kiderítem, jó lenne, ha sikerülne!
-
Velesnek vinném a doksit, amit kért, de az összes SIN-es piros lett, le is lőttem már vagy 5-öt. Viszont ahogy Veles közelébe érek, eltevődik a fegyverem, ő meg ugye továbbra is lő rám az embereivel együtt.
Amúgy büszke vagyok magamra, mire bemondták, hogy jönnek a katonák, már nem élt egyetlen Monolith-os sem! Mindet kinyírtam egyedül. (Aztán a katonákat is.)
-
válasz
dezowave #6705 üzenetére
Köszi! Egyelőre leszedtem teljesen, de újra fogom rakni tisztán (alap+patch), és nem fogok mellette letölteni sok szálon. A Lost Alpha ugyanis nagyon bejött. Kipróbáltam a StalkerSoup-ot is, de nem kellett 10 perc se, hogy kiábránduljak belőle, szóval azt szeretném, ha a Lost Alpha lenne működőképes. Ha valami baj lesz megint, elküldöm a megadott címre a log-ot!
-
dezowave
csendes tag
Szia,
Ha valamiért kilép a játék (de akár normál esetben is), akkor a játék mappájában az appdata\logs mappában keletkezik egy "log" és egy "mdmp" kiterjesztésű fájl általában xray_felhasználóneved.log és ugyanaz mdmp véggel. Érdemes időrendi sorrendbe rakni, és a legfrissebbet elküldeni nekünk az info@dezowave.com -ra aztán rálesünk. Kiléphet kevés memória miatt is, vagy ha 32bites az operációs rendszer, vagy ha nem a hivatalos verziót tolod, hanem valami repack, és társait. Mindenesetre, amiben tudunk, segítünk.
-
Dhampir
félisten
StalkerSoup topic, itt mindent megtalálsz a hibákról, és a fejlesztésekről.
-
válasz
Dhampir #6699 üzenetére
& SaGa59
Köszi mindkettőtöknek! Leszedtem a StalkerSoup-ot tegnap, először azt próbálom ki, aztán ha nem jön be, vagy fagy, bugzik, akkor nézelődök az említettekből, illetve megpróbálnám a Lost Alpha beállításait megváltoztatni, hogy fusson, mert egyébként nagyon bejött volna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest