Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fred23

nagyúr

válasz Dhampir #6696 üzenetére

Elkapkodtam kicsit az örvendezést, mert kifagyott, aztán mikor megpróbáltam visszatölteni a legfrissebb mentett állásom, megint kifagyott. :( Pedig bejött ez a játék, a hálózsák is egy olyan szuper ötlet, nem tudom, miért nem volt a CoP-ban! Lehet, kap még egy esélyt, de nem tudsz esetleg egy olyan STALKER-modot bármelyik részhez, ami hatalmas pályát ad, ugyanakkor atomstabil is? A CoP-ot imádtam, de alapjáraton pici, modokkal meg bugos. Átnézek a StalkerSoup topikba is, hátha az pont valami olyasmi, amit keresek...

Amúgy volt egy olyan érzésem a Lost Alpha közben, hogy dróton vagyok húzva, mert ha nem úgy csinálom, ahogy a küldiket kapom, ha csak kalandozok, és esetleg gyilkolászok is össze meg vissza, akkor kizárom magam teljesen a történetből. Pl. gondoltam rá, hogy FOX-ot nem mentem meg, aztán kiderült, hogy milyen jó is, hogy mégse hagytam, mert ő javítja a fegyókat, ruhákat. Wolf-ot is először lelőttem és kifosztottam. :D

PeL: Igen, ha az 1.3-ra gondolsz! :( Még az lehet, hogy nem szereti a játék, ha más is fut a háttérben: 15 szálon töltöttem le közben. Viszont a mentett állásomat már restart után nem tudta visszatölteni, pedig akkor már csak a játék futott direkt.

Új hozzászólás Aktív témák