- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
ufodani #5043 üzenetére
Itt is elerheto ilyen 'opcio'? Honnan? Elozo reszekben nem hasznaltam, de itt mar nagyon unom a maszkalast. Par gyengebb mutanst leszamitva semmi extra nincs, csak siman vegigszaladok.
Kozben a csapos mar fel lett szerelve jo cuccokkal. Probabol vettem egy szervoruhat, de hanyagolom. Futas funkcio nelkul hasznalhatatlan. Marad a Bulat, olyan kozeput az Exo es a Seva kozott. Bar nem mintha szamitana, mindegyik hiper gyorsan amortizalodik.
-
Sensut
őstag
Igen, a lőszerrel spóroltam, mert nem tudtam előre, hogy mi következik éppen. Háború-e vagy csak galopp. Sajnos legtöbbször csak galopp, de egyszer biza megszívtam, hogy az erdőben késsel maradtam a háromféle lőfegyver mellett, mert mindent ellövöldöztem patkányokra meg ebekre, és akkor jöttek a komolyabb teremtmények
. Akkor elkezdtem spórolni a lőszerrel. Nem is maradt a végére csak néhány töltény, pedig minden halottat kiraboltam, meg vásároltam is ha volt rá alkalom. Természetesen sokat lőttem mellé is
.
-
törölt tag
A zombikat bármivel háromszor fejbe, majd le lehet késelni, egyébként én sem szoktam mindig vesződni velük, ártalmatlanok.
Csínján bánok a lőszerrel, ezzel a hozzáállással több mint bőségesnek mondanám. Harmad ennyivel is meg lehetne oldani a feladatokat szerintem. Ha felfejleszted a fegyvereket akkor még ötöde is elég lenne. -
Aarpok
őstag
Igen itt a 3. patchben nem is segít elintézni a katonákat áll feltartott kezekkel azt jó napot.Megvárja amíg kicsinálja Sztrelok őket és ha nem akad el a folyamat odafut a labor bejáratához és kinyitja.Velem is előfordult,hogy nem jött visszatöltés próba újra ekkor már megérkezett.Az első és második patchnél még jött velem harcolni ezt most miért kellett megváltoztatni azt nem tudom.
-
Sensut
őstag
válasz
DEARevil #5039 üzenetére
Engem inkább az a sok keresgélés idegesített a végén a laborban, na meg az összes laborban. Volt legalább 10 elemem a fejlámpába, de mire mindent megtaláltam, alig maradt egy fél töltet. Ez tényleg fárasztó volt, de amúgy mindent összevetve tetszett ez a verzió is. Leginkább az eredetiből hiányzó pályák, és a végén az erőmű teljes bejárható területe fogott meg. Három jelentősebb hibába futottam bele, amit mindenképp javítani kellene: a Szürkével, majd Vakonddal való találkozáskor, még az elején, a feladatok beragadása; egyszer bent maradtam egy bejátszás közepén, ami megállt egy ponton és a szereplők mind körülöttem ragadtak; és a végén Szellem nem nagyon igyekezet kinyitni a labor ajtaját. A többi hiba átvészelhető. Kicsit több lőszer élvezetesebbé tenné a játékot, az összes zombit élve kellett hagynom mert spórolnom kellett a lőszerrel. Még elkelne néhány kereskedő és javító is, mivel a távolságok hatalmasak, amit be kell járni. Szóval még mindig nagyon kéri a patchet
-
hamzamark
csendes tag
Helló ismét!
Másnál is "hülyeségeket" csinál az Artifact Merger?
Eddig Firefly-nál meg Sauron Eye-nál vettem észre, hogy miután rányomtam, hogy kombináció, kiléptem majd vissza és Bubble / Balloon-ra váltott át ( amit később persze el is készített ). -
Sensut
őstag
Ugyanez volt a bajom, Szellem nem jött hogy kinyissa az ajtót (valahol elakadt a fák közt). De aztán elindultam a bázistól a drótkertek (határ) felé, a generátorokkal ellenkező irányba, és egyszer csak megjelent a bázis kapujánál a sárga pötty a térképen. Onnan minden rendben ment tovább, kinyitotta az ajtót és viszlát.
-
dodopek
addikt
Szevasztok!
Csinálna nekem valaki egy képet, hogy hol találom Lövész flash meghajtóját? Egy órája bolyongok, de nem találom a cuccot...Köszi!
Megvan...
-
Időjós
csendes tag
x2-es labor. Ebben segítsetek nekem kérlek titeket.
A küldim erről szól ugyanis, és helyszínen is vagyok, de nem tudom hogyan tovább, mert bejutni ugya csak kártya vagy tenyérleolvasóval lehet (nem tudom), de mésképp nem. Mi tehát most a teendő ? Társamról sincs semmi fogalmam. Nem tudom hol lehet, vagy hogy jön-e majd még.link a képhez.: http://www.kephost.com/image/mck
-
hamzamark
csendes tag
válasz
MPowerPH #5030 üzenetére
Nekem nagyon ugy tunik, hogy nem
. Erdemes a Bar felol menni, mert ott nem futsz bele a rohadekokba ( ... viszont tudtommal ott kocsival nem lehet atmenni, vagyis pontosabban a visszajovetel onnan nehezebb, mert beragadsz az epuletbe
TRUE STORY ).
Szerintem legyen az az elso, hogy vedd fel a kuldetest Greben-tol, utana pedig "elbeszelgethetsz" a banditakkal. ( miutan elintezted oket, ha jol tudom utana jon, hogy szerezd meg a gitarjat )
Amugy egy kis erdekesseg; ... valaki eszrevette, hogy az Epitkezesnel ( Construction Site ) levo stalker arus asztalan mi hever?
( nem lovom le a poent, de moddb-n azt olvastam nem lesz sajnos benne
)
-
hamzamark
csendes tag
(#5024) Az elozo kommentemhez egy kis update:
- Korbeneztem Yantaron es talalkoztam Grebennel es hat... nem nagyon szeretne velem beszelni.
Ugyhogy tenyleg bekavart, hogy mikor eloszor mentem Yantarba a ramtamado banditakat elinteztem a faluban ( ...najo, meg a telepen), igy bukta a kuldetessorozat...
- Szinten Yantarban megneztem mi van kozepen a katonai bazison es hat... nem talaltam semmi erdekeset.
Most kell visszamennem a Bar-ba segiteni a Duty-soknak... Elore felek, hogy Petrenko sem fog velem elsore szoba allni ( ugyhogy a Bar elott szepen mentek egyet
).
Vegere pedig persze hogy egy kerdes:
- Van valahol meg rejtett stash ( amihez nem kell informacio hullatol ) a jatekban? Pl. mint, ami Darkscape-ben van az anomalia mezo kozepen ( Vintar, SvuMk2, stb... )
-
Sensut
őstag
Visszavonom, ki lehet jönni, csak ki kell nyírni azt a tüzes kísértetet és az ajtó kinyílik
Hülye cheaterek után megyek én is.
-
Sensut
őstag
Köszi. Nem törődtem vele, mentem a laborig és ott "nem teljesültként" eltűnt a listáról a pátriárka feladat. Na de az emitterek kikapcsolása után nem tudok kijutni az X-10 laborból. Ahogy olvasom ez egy újabb random bug. Az ajtó zárva, ami, ha jól tudom nyitva kellene legyen (legalábbis egy videó szerint a Youtube-on). De itt zárva van és annyi, nem tudok tovább menni
...
-
Aarpok
őstag
válasz
Antonius1978 #5023 üzenetére
Szerintem elég jó készlete van persze ha szerencséd van és megjelenik.Furcsaság az a dologban,hogy abban az épületben van ahol a monolithosok a külső falon keresztül függőlegesen mozognak és csak néha láthatóak.
Ezért volt olyan,hogy mire odaértem volna hozzá köddé vált.
(#5022) Sensut Nem normális,de így van sajnos.Először a monolit küldetéseket kell csinálni ami után elvisznek hozzá,majd jön a kitörés és ezzel be is fejeződik a szál.Amennyiben Nomád feladatát csinálod és elbújsz a kitörés elől utána már nem tudsz a Pátriárkával beszélni,mert kiterülnek.
-
hamzamark
csendes tag
Sziasztok, ujra itt....
Egy kis info ismet a kocsikrol, aztan ra is ternek a kerdesekre.
Ha a Moskvich vagy a Niva kozott vacillaltol, akkor a Moskvich-ot valasszatok, mert ugy tunik, hogy annak kisebb a fogyasztasa ( bar nem eppen pancelozott es a "sineket se szereti"
).
Na most akkor jonnek a kerdesek ( most az Army Warehouse-nal vagyok es mennek..vagyis megyunk a Crystal artifact-ert ) :
- Olvastam, hogy Yantarban ad kuldetest egy Greben nevu urge ( ha jol tudom Duty-s ), de szerintem beszeltem mindenkivel a bazison es nem kaptam tole semmit ( o adna azt a kuldetest, hogy szerezzem vissza a girarjat es, hogy irtsam ki a banditakat a faluban es egy telepen ). Na a lenyeg, hogy en mar elinteztem a banditakat mikor beleptem Yantarba; ...ezek utan akkor szoba sem fog allni velem Greben?
- Ha bantom ( ertsd: elintezek mindenkit
) a "military"-t ( Cordon, Yantar "kozepen" ), akkor annak lesz valamilyen kovetkezmenye?
- Kicsit meg az elozohoz kapcsolodik, de a Cordon-on levo Military bazison levo szef kodjat egy kuldetesben kapom meg? ( jo tudom, neten megtalalom, de gondoltam megkerdezem, nehogy epp egy rossz dontes miatt ne tudjam megkaparintani a cuccost )
- Dead City-ben miutan kimentem a cellabol es visszavertem egy zsoldos csapast, utana ott meg lesz valami dolgom? ( azon kivul, hogy atvizsgaltam par lepcsohazat es elinteztem egy sunyi zsoldos mesterloveszt )
- Duty-s, "regeneralodas gyorsito specko Freedom"-os, Bulat ruhat hol tudok szerezni?
- Yantar-os tudos ad csak el "artifact merger"-es recepteket?
- Most, hogy a Army Warehous-nal jarok... mire kell odafigyeljek ( kuldetesek sorrendje, kit nem kene bantani, stb... ) a kozeljovoben, hogy ne legyen valamilyen bug vagy "befejezetlen kuldetes" ? ( PL: olvastam valamilyen Nomad-os meg Patriarch-os es Monolith-os dologrol, hogy nem mindegy milyen sorrendben szedem fel a kuldeteseket )
Elore is koszonom a segitsegeket!
UI:
Egy korabbi kommentelonel olvastam, de en is megerositem, hogy en is csak neha azutan kapok uzenetet egy rejtekhelyrol, miutan: kinyirok egy embert -> LOAD -> ismet atvizsgalom a holtestet ....WUT? -
Sensut
őstag
Az normális, hogy a monolitos pátriárka már halott, mire odaérek? Már előzőleg jártam arra, s miközben Nomad cuccát kerestem fent a sarokban, jött egy kitörés és a balf@sz monolitosok nem bújtak el és mind kinyírta a környéken. Kifosztottam a hullákat és visszavittem a cuccot Nomadnak, majd ekkor jött a hírnök hogy menjek vissza a pátriárkához. Odaérek és halott ő is persze, de a feladattal sem történik semmi
Ez később kihat-e a játékmenetre, mint az elején a Szürkével történő random bug, hogy aztán a feladat áramlás teljesen befagy?
Amúgy abszolúte f@sza ez a mod, teljesen elvette az eszemet
. Még az eredetinél is jobb.
-
MPowerPH
félisten
Azert szivatjak a jatekost eleg rendesen... Elmentem Rostoki gyarhoz, majd most megint mehetek vissza Petrenkohoz a barba, aztan vissza a laborig.
-
Időjós
csendes tag
válasz
MPowerPH #5010 üzenetére
Amikor eljutsz az első betonbunkerig, ahol egy tudóssal lesz találkozód. Úgy emlékszem, hogy körülbelül ott már lehet vegyvédelmi ruhát vásárolni, és talán konkrétan a tudóstól magától. Aztán kapsz is majd egy nagyon drága jó rucit ingyen, ha ott megteszel egy szívességet valakinek. Ezután ha legközelebb a csaposnál jársz, aki már addigra új helyre költözik fogsz tudni venni méreg drága nagyon jó cuccokat.
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir #5011 üzenetére
Persze az lenne a legjobb,de azért ahol az ember sokszor megfordul oda kellett volna pl Csernobil.
(#5010) BMW001 Yantarban a sztalkertől kapsz Sevat,az x16 - os után kutatva (ahol omlás miatt nem lehet továbbmenni) ott az egyik szekrényben tudósruha (narancssárga).A Vétkekkel ha jobban maradsz beajánlanak egy titkos kereskedőhöz Pripyatban (PDA jön az üzenet).Pripyatban a tudós küldetése után szintén hozzád vágnak egy tudósruhát.Van ruha és még venni sem kell.
-
MPowerPH
félisten
Jobb pancelt mikor lehet majd vasarolni? A csapos meg most is a hulye banditajelmezt, meg Stalker rucit adja csak. A legjobb, ami talaltam, az a Monolitos volt, de az sem egy marka.
-
batman91
őstag
Műtárgynak vagy relikviának hívják őket, ezt a kettőt használják rá, felteheted az övedre vagy eladhatod esetleg kísérletezhetsz az artifact mergerrel velük, pozitív vagy negatív tulajdonságaik vannak. Az anomália az teljesen más dolog a játékban, potenciális halál forrás, van elektromos, lángcsóvás, magába szippantós stb. és ezekben képződnek a relikviák. Te összekeverted a kettőt.
-
Aarpok
őstag
Én is nagyon utáltam ezt az underground - ot.Mondjuk én egészséges ruhával és elég sok ellenanyaggal indultam neki.Volt hogy sugárzó területen kellett még harcolnom is.Szóval ez a szakasz kiváló a játékos szivatására.Yantarban van exos sztalker ha jól rémlik az tud javítani Petrenko azért elég messze van innen ezért nem értem miért nem tudtak mondjuk csernobilba egy szerelőt rakni.
-
Időjós
csendes tag
válasz
kekeeci #5002 üzenetére
Mindegyik anomáliát fel tudtam eddig venni, amit megláttam, és a kereskedőnél, valamint a csaposnál adnak érte pénzt. csak szimplán nyomj rá a cserére, és ne kérj érte semmit. Akkor megkapod a valós árának egy masszív részét. talán olyan 70%-át fizeti ki mindennek a csapos. Ugyanez igaz a fegyverekre is, meg minden másra. Viheted oda neki amit összeszedsz, bár volt már olyan, hogy 12.000-res fegyóért nem adott csak 2.000-ret. De anomáliára jól fizet. Végtagokat, és belső szerveket nem vesz át egyedül, de ezek sem haszontalan dolgok, mert valós árukon el lehet cserélni bárkivel, bármire. Gondolok itt a kutyák kitépett torkára, zombik kézfejére, és a husira.
-
Időjós
csendes tag
Hát az én SEVA ruhám amint látod le van sérülve teljesen, mégis azt írja hogy 90%-os védettséget nyújt. Ellenben ezzel együtt is muszáj ellenanyagot használni, mert ha még esetleg lassítja is az életerőm csökkenését, a sugárzás nem tűnik el a testemből, akkor sem, ha kijutottam a szennyezett területről. Gondolom hogy mindenféle védettség amit egy ruha nyújthat számomra, csak annyit jelent, hogy több időt hagy az ellenanyag felhasználására, de mindenképp szúrnom kell magam. A gond az, hogy ha sugárzást kapok 30-40 másodpercnél tovább nem maradok életben ebben a ruhában ellenanyag nélkül. szóval szurkálnom kell magam meglehetősen gyakran. Vagy valóban sokat jelentene az ha elmennék ruhát javíttatni ? Az új helyen ahol most van a csapos, már nincs ilyenre lehetőség. Ígérték hogy lesz rá, méghozzá kedvezményes, de jelenleg gondolom Petrankot kéne megkeresnem ezzel a problémámmal.
-
Aarpok
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest