Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hun'reeth

őstag

válasz 300000 #2466 üzenetére

Most belinkeljem a szabadságos exomat? ;]

Na amúgy kírtottam a duty-t nem volt egyszerű de aztán érdekes volt. Kinyírtam mindenkit a bázison megvártam míg besétálnak a freedomosok mert különben visszajön a duty. Végülis mikor elhagytam a pályát és visszajöttem érdekes módon megjelentek de csak a központi épületükben. Egy szabadságos pedig beállt ajtónállónak de nem zavarta, hogy azok ott bent randalíroznak. Ki nem jöttek csak ha arra mászkáltam nyomták a szöveget. :D
    Az egész akcióért kaptam 19200 rubelt meg a szabadás exo-t, asszem az SVD2-est tölténnyel meg még pár dolgot.

Találtam 3 db!!! mama gyöngyét azaz vérzéscsillapítót. Sajna mindhárom 20%-os csak. 2 volt amúgy a szeméttelepen az anomáliákban ahol az ásatók vannak. 1 meg yantarnál.

Revideálnom kell az álláspontomat arti ügyben. így, hogy van rajtam kolobok (+4 egészség) vérzéscsökkentő, kitartásnövelő (hély sajna csak) nemcsak futni tudok pl. 40 kilóval végtelenségig de ha csak nem lőnek teljesen agyon elpusztíthatatlan vagyok. ;]
    Pillanatok alatt eláll a vérzés és úgy töltődik vissza az életerőm mint a fene. Mindezek ismeretében sajna tényleg a seva a legjobb. Ha a bulaton 3 hely lenne akkor talán az de így nem. Az összes exo meg sajna a futás meg pl. az éjjellátó teljes hiánya miatt nem fejleszthető igazán jó irányba. Nem tudom miért nem csináltak egy igazán extra szuper ruhát a készítők. :U

Jahh és megint volt kitartásnövelő x16-ban ahol mondtam de most a gyengébb verziója sajnos.

Egy jó tanács: strelok üldözésénél mikor beléptek vörös erdőbe egy tagot életben kell hagyni és kifaggatása után megjelenik egy közeli (mindjárt a folyó mellett) rejtekhely ahol egy szuper jó cucc van. -6 sugárzásos arti.

Yantarnál egyébként simán lesétáltam a pályáról ott a domboknál, le is estem. :D

Új hozzászólás Aktív témák