Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Most belinkeljem a szabadságos exomat?
Na amúgy kírtottam a duty-t nem volt egyszerű de aztán érdekes volt. Kinyírtam mindenkit a bázison megvártam míg besétálnak a freedomosok mert különben visszajön a duty. Végülis mikor elhagytam a pályát és visszajöttem érdekes módon megjelentek de csak a központi épületükben. Egy szabadságos pedig beállt ajtónállónak de nem zavarta, hogy azok ott bent randalíroznak. Ki nem jöttek csak ha arra mászkáltam nyomták a szöveget.
Az egész akcióért kaptam 19200 rubelt meg a szabadás exo-t, asszem az SVD2-est tölténnyel meg még pár dolgot.Találtam 3 db!!! mama gyöngyét azaz vérzéscsillapítót. Sajna mindhárom 20%-os csak. 2 volt amúgy a szeméttelepen az anomáliákban ahol az ásatók vannak. 1 meg yantarnál.
Revideálnom kell az álláspontomat arti ügyben. így, hogy van rajtam kolobok (+4 egészség) vérzéscsökkentő, kitartásnövelő (hély sajna csak) nemcsak futni tudok pl. 40 kilóval végtelenségig de ha csak nem lőnek teljesen agyon elpusztíthatatlan vagyok.
Pillanatok alatt eláll a vérzés és úgy töltődik vissza az életerőm mint a fene. Mindezek ismeretében sajna tényleg a seva a legjobb. Ha a bulaton 3 hely lenne akkor talán az de így nem. Az összes exo meg sajna a futás meg pl. az éjjellátó teljes hiánya miatt nem fejleszthető igazán jó irányba. Nem tudom miért nem csináltak egy igazán extra szuper ruhát a készítők.Jahh és megint volt kitartásnövelő x16-ban ahol mondtam de most a gyengébb verziója sajnos.
Egy jó tanács: strelok üldözésénél mikor beléptek vörös erdőbe egy tagot életben kell hagyni és kifaggatása után megjelenik egy közeli (mindjárt a folyó mellett) rejtekhely ahol egy szuper jó cucc van. -6 sugárzásos arti.
Yantarnál egyébként simán lesétáltam a pályáról ott a domboknál, le is estem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged