- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeoos
tag
válasz
Hun'reeth #2331 üzenetére
Minden tiszteletem és békés szándékom ellenére: "ne ítélj, hogy ne ítéltess!"
Az ilyen személyeskedő, általad marhaságnak titulált véleményezések inkább provokatív jellegűek és mint ilyen EZ nem illik egy fórumozó oldalra. Persze nem akarok olajat önteni a tűzre, így a dolgot most részemről rövidre is zárom:
A megjelölt hozzászólásom egy előzőekben megjelentre volt reagálás (nem neked szólt ... szövegkörnyezetében pedig egyáltalán nem volt nagyobb marhaság, mint aminek indíttatására született) és talán a teljesség igényének nélkülözése miatt félreérthető volt (bevallom nem akartam regényt írni), de a kibicelésre sem szándékoztam okot adni.
Tök mindegy, hogy ki és mit mond, gondol és cselekszik. Elhiszi, avagy nem!
A játék nálam az elejétől minden gond nélkül működött. Találkoztam persze eseti és egyedi érdekességekkel, de ezek soha nem ismétlődtek meg, így általános hibának nem minősíthetem.
Az is tény, hogy VGA-verseny megítélésében az ATI Radeon képviseli (csak a példa kedvéért) a dízel technológiát, míg az Nvidia benzinesnek tekinthető. (persze ez csak az én véleményem és nem vitaindító!) Az általam használt SLI kapcsolatba hozott kártyák meg egyenesen kerozinok ebben a példában.Mindent egybevéve: persze a javítások hoztak némi javulást a játékmenetben, de a sok bugnak nevezett dolog és AI hivatkozás inkább az egyes konfigurációk adottságai, illetve gyengeségéből adódó problémák, mint a játékkészítés során esetlegesen felmerülő hozzánemértés. A javítások leginkább csak optimalizálták, ha jobban tetszik összefésülték a világ játékosainak gépparkját, a zökkenőmentes felhasználás érdekében.
Hun'reeth! Nem szándékoztam vitaindítót gerjeszteni és még csak szópárbajra sem hívnálak, csak megszólítva éreztem magam és mint ilyen illik rá reagálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest