- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
dangerzone #3793 üzenetére
sp!
Ezen én is agyaltam sokat. De nem jutottam messzire. A Strelok szál az oké, a jó Heggel mi lesz, az rejtély. Nekem már az is eszembe jutott, hogy kvázi a Heg pda-ját kapja meg Strelok a SoC-ben.
Azt ugye vágod, hogy a SoC-nak 7 különböző befejezése van?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3797 üzenetére
pff
nemrossz gondolat.... -
dangerzone
addikt
válasz
- = Zk = - #3796 üzenetére
Hát bizony...az igazság odaát van. Lehet hogy majd őt hívja Pripyat.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3795 üzenetére
következtetésem szerint konyec neki.....
de nemtom, a SoC fórumban nem-e tudnak róla valamitde a másik anomália számomra, az az, hogy amikor a SoC-ban (az intro videóban) egy stalker odavisz szodorovics "asztalára", az a faszi ki?.. Ez régóta bassza a csőrőmet
-
dangerzone
addikt
válasz
- = Zk = - #3794 üzenetére
Akkor mégsem ételmeztem rosszul.
Csak tényleg jó lett volna tudni, hogy a végén mi lett a jó öreg Heggel. -
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3793 üzenetére
a CS a SoC előzménye
valamint nekemis a CS vége az, hogy kivetítősdi!....eztán jön a SoC..a SoC-ban strelok voltál, csak ez utólag derült ki szépen. a CS-ben Heg, a zsoldos voltál. Te üldözted Strelokot, de hogy milesz/lett vele azt nemtudom.
az én elméletem ez a cslekményszálraa CoP tudtommal független lesz e két sztoritól, vagy tévedek?
-
dangerzone
addikt
SZPOJLER:
Valaki mondja meg, hogy most akkor mi lett a vége a játéknak?
Mert jött a kitörés, aztán a bejátszás, hogy fekszenek ott a katonák, meg kivetítőkről vetítenek nekik valamit....
Mondjuk én az első rész végét sem értettem, mert nekem az esett le, hogy te vagy sztrelok és meg kellett ölnöd magad, az volt a küldetésed. De így a clear sky után mégsem vagyok benne biztos, hogy jól értelmeztem az előző rész végjátékát... -
Dimitryj
aktív tag
válasz
- = Zk = - #3790 üzenetére
RP47 nagypapa
(cs-sek tudják melyik)
Amúgy nato fegyverek közül a TR a legjobb.
A kedvenceim : Snyperből a rövdebbik (nem tom hogy hívják)
nato: TR 301
USR: obokan feltuningolva
SMG: mivel nincs választásom ezért a viper
pisztoly: desert tuningolva.és igen újat kezdtem
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
- = Zk = - #3778 üzenetére
én tuningolt RP-47tel irottam őket meg aszem a nálam lévő mind a 10 gránátot megkapták
-
PAtr0n
addikt
válasz
skeleton91 #3784 üzenetére
Köszi szépen! Akkor majd nekiállok valamikor, ha végre lesz időm...
Ezt a google maps-et én is megnéztem, jópofa ahogy berajzolta a dolgokat!
-
BalaNce87
addikt
keressetek rá chernobylra a google maps-en. Ott lesz bal oldalt egy stalker felirat. Az aktuális térképre van rárakva a stalker lehetséges útvonala
Nagyon komoly
-
skeleton91
tag
Üdv 1.7-ig érdemes felpeccselni tovább csak a multihoz és igen a bugok nagy részét kijavítja.
Először simán told végig modok nékül utánna jöhet a moddolás, én nem találtam hozzá normális modokat úgyhogy hagytam a fenébe, de te innen nézelődhetsz:[link]
A magyar nyelv csak a magyarországi verziókban van, két választás van 1. magyar hang, magyar felirat, 2. angol hang, magyar felirat -
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #3782 üzenetére
Áhhááá. Visszakerestem a fórumban..
Ott van egy busz ,és annak kell bepréselődni az ablakán. Kb 32. próbálkozásra sikerült. Jeee -
dangerzone
addikt
Na megint van egy kis problémám... Nem tudom megtalálni a Limanszkon keresztülvezető utat. Konkrétan ott akadtam el, hogy egy hidat el kell foglalni a katonaság meg a túlpartról lő rád egy házból. Azt a házat elfoglaltam, de aztán nem tudom, merre menjek. Mert van egy téranomáliáktól nyüzsgő mező, és nem tudok rajta keresztülmenni.
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Azon gondolkoztam, hogy újrajátszom az alapjátékot az OL moddal, de aztán lebeszéltem magam róla mert annyi időm nincs, ezért inkább úgy döntöttem a folytatást kezdem el.
Ugye a bugok nagy részét már javítja a 10-es patch? Mert olvastam annakidején, hogy nagyon bugos volt mikor kijött. Bár a SoC se panaszkodhatott ilyen téren.
Ajánlotok a valamilyen modot a CS-ez, vagy csak simán megpeccselve játszak vele?
Még egy kérdés: A magyar nyelv alapból benne van?
Köszi! -
skeleton91
tag
Hi ti találtatok "Pseudogiantot", red foresten kívül és "Controllert", agropom undergroundon kívül, vagy csak itt találhatóak eme ritka mutánsok.
-
skeleton91
tag
Mit össze nem szenvedtek, egyszerűen odaáltam a létra fölé és levadásztam az összes "poltergeistet".
-
- = Zk = -
félisten
micsoda taktikák, csak lesek!
-
Cyrusv10
tag
Én is fentről nyírtam ki a 3 dobálós poltergeist, a karabély gránátvetőjéből szórtam rájuk a fél készletemet. Nekem körbe-körbe mentek és volt 2 pozíció amikor tisztán rájuk lehetett lőni, na ekkor kapták a VOG-25-t.
-
dangerzone
addikt
Sikerült a frakciózás a szabadsággal. Az volt a gond, hogy a stalkerek is ugyanannál a pontnál állomásoztak, amit a szabadság akart elfoglalni. Ki kellett nyírnom a baráti stalkereket, így a szabadság tovább tudott terjeszkedni. Jeee....
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #3768 üzenetére
-
Vladi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #3768 üzenetére
Hol a lejáró? Mindjárt megnézem én.
-
- = Zk = -
félisten
van egy feljáró, ne hogy már ne
nem leesni kell, hanem megtalálni a lejárót. hamár leestél, egy füldkupacon kell felmászni.
ha jólemlékszem deszkák takarják.....
addig beszéltek, míg visszafordulok Limanszkbólapropó! azt a jobb felsősarokban levő VGA infó kiírtást honnan vadásztad cimbora
-
Vladi
nagyúr
Na ezzel szívtam én is. Az egyik mellékküldi is oda vezet. Azok olyan láthatatlan szörnyek ott lenn, soc-ban is voltak. De itt valahogy nem bírtam kinyírni őket.
A kijáratot sem lelem lent. Úgy van, hogy leesel a likon. Ott egy látra, csak nem ér le eléggé. A létra mellett egy ajtó egy terembe vezet, ahol sok az áramkisülés. Ha hátat fordítasz az ajtónak, akkor a szemközti faltól jobbra van egy kis járat. Na elvileg arra kéne kimenni, csak a vége le van zárva lécekkel és nem is lehet szétverni.
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #3759 üzenetére
Van, de közben rájöttetek miről beszélek
Hát ha felülről nem tudom kinyírni azt a két micsodát akkor én le nem megyek többet.
Csak közben sikerült fanatizálnom az egyik helyi szolgálatost, aki nagy buzgalmában szétlövi a lukat fedő deszkákat, lehet nem tudnak majd min kimenni a barlangból. Ráadásul ennek következtében az a két mizistennyila is simán a fejünkhöz hajigál ezt-aztJa, lemenni letudok, csak a feljövetelt nem élem meg
-
dangerzone
addikt
válasz
- = Zk = - #3763 üzenetére
Akar oda lemenni a halál.
Én frakciózom.
Izé...akarom mondani, frakcióznék...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3762 üzenetére
lelehet menni oda, oldalról. a barlangban keresd meg a lejáratot.
-
dangerzone
addikt
válasz
- = Zk = - #3761 üzenetére
de, az sztem is
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3757 üzenetére
te a TFW-ra gondolsz?
azzal énis copokátmek szemétdombra, és csak pirosat látok a térképen
hurá....
emre: őőő, hol az a barlang?
kép volna esetleg?
-
emre
veterán
válasz
dangerzone #3757 üzenetére
Most éppen ezzel jáccok, és szerintem a frakciózással ráérek a limanszki híd bevétele után szórakozni. Vagyis mostantól. Nem megyek tovább hanem játszadozok kicsit.
Eddig megcsináltam a fejlesztéseket, a különböző küldetések alatt nem acsarkodnak velem stb. A freedom megcsinálta a seva fejlesztést, úgyhogy a fosztogatókat frakciózás nélkül is aprítom. Az hogy respawnolnak a bázisukra már nem izgat. Legalább van hol tesztelni a csipát.
Azt most vettem észre, hogy ha odamegyek egy poszthoz, hogy segíthetek??
Ááá, nem válasz után le sem szarnak, de amint elfoglalom a következő őrhelyet egyből jönnek utánam. Legutóbb a vörös erdőben, az erdésznek hoztam vissza az iránytűt, a szolgálat ott dekkol az erdő elött, martalócok meg a barlangban kb 500 méterre. Ott sem kellett segítség, de még ki sem fosztottam a hullákat már jött utánam az összes.Mindenki:
Apropó, van a barlangban egy gödör deszkákkal lefedve, lakik abban a gödörben két poltergeist, meg még valaki aki piszkosul tud lőni, főleg rám ha lemegyek. Így sajnos a poltergeistekkel már nem is tudok érdemben foglalkozni, mert pillanatokon belül kinyiffanok.Most nincs kedvem kezdő fokozaton elölről eltolni addig a gémet hogy jobban körülnézhessek. Próbáltam felülről gránáttal, gaussal, rp-74-el, ráolvasással de semmi nem használ. Szóval valaki mondja meg mi f@ck van ott lenn?
-
dangerzone
addikt
Én meg nekiálltam frakciózni. Asszem hiba volt. Először a stalkerekhez álltam. Ugye velük kéne lerohannom a banditákat. Csak az a gond, hogy nem jönnek át a határon, és ha egyedül rohanom le a banditák bázisát, akkor azok mindig visszatermelődnek, így lehetetlen a feladat.
Jólvan mondom, akkor beállok a szabadsághoz, hátha jobb lesz a helyzet.
Hát ez is csak fejfájást okozott. Itt is az okozza a legnagyobb gondot, hogy nem ,illetve nagyon lassan hajlandóak átjönni egy másik pályarészre. Én meg egyedül hiába kommandózok, mert elfogy a lőszerem, nem jön a segítség, nem jönnek elfoglalni a stratégiai állomásokat. Esélytelen így az egész. -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3755 üzenetére
megoldódott..
köszi a gyors reagálásotokat -
- = Zk = -
félisten
zavarban vagyok.....évekig félreinformálva éltem?
egy vége van a CS-nek?.....mert tudtommal 1 alternatíva van, bmi is történik strelokkal...
hallottam vmi kívánságteljesítőrőlde az a SoC-ban volt, tudtommal..
-
Vladi
nagyúr
válasz
Cyrusv10 #3749 üzenetére
2. nekem azért sikerült. Csak 3* kellett őket kifüstölni. De a 2 utolsót már nélkülem csinálták. Viszont Agropromba valahogy mindig ott teremtek, de azért akm-et gereblyézni mindig jól jöttek.
3. Én viszont mindig megúszom a gránátolást. Ha hallom hogy repül futás, és kész.
5. szvsz a nátó fegyverek csapnivalóak. A jó kis szovjet haditeknika ideális a zóna körülményeihez. Én akm-2-vel végig tudom tolni az egész játékot.
(Jó kis szásámtól meg nem válnék.)
(#3750) Hun'reeth:
A dragunov azért utolérhetetlen mesterlövész puska. Igaz nehézkes a kezelése, de maxra húzva közép távolról 1 monolit 1 lövés.
(#3752) Cyrusv10:
A vintar a kis tárméret miatt vitatható fegyver. Nagyon pontos. nagy tűzgyorsasággal pillanatok alatt halálos, de ki is köpködi a 15 skulót, aztán csak pislogsz.
Tényleg, van valami trükk a gyors fegyver váltásra? Hogy ne kelljen harc közben az inventoryban kattingatni.
-
Cyrusv10
tag
válasz
Hun'reeth #3750 üzenetére
Sejtettem valami ilyen trükköt is bevetettél
. Én is fejre mentem. A Vintar-ral a játék vége felé elég volt 1 fejlövés? Mert ha igen akkor legközelebb több esélyt kap nálam, ha nem akkor még mindig túl értékeltnek tartom.
Tényleg, vajon maga lőszer és lőszer közt van-e különbség? Most nem a páncélozott célok elleni és sima közti különbségre célzok. Hanem pl. a sima 5.45x39, 5.56x45 SS109 és a sima 9x39 PAB-9 közt van-e érdemi eltérés?
skeleton91: A végére én is összegyűjtöttem kb. 1500-t, de ez nem tartott volna ki rendszeres használta mellett.
-
skeleton91
tag
válasz
Cyrusv10 #3747 üzenetére
Hi nem tudom miért mondod hogy löszer híány van a Vintarhoz mert én minden egyes ládában ahol stalkereket találtam volt benne valamennyi és ez a játék során növekedett ahogy utaztam össze-vissza. A játék végefelé már több mint 2000 volt a ládákban belőle és ez az egyik legjobban használható mesterlövész puska.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Cyrusv10 #3747 üzenetére
Akkor elárulom a titkot. Pl. a Yantari prof általában tart Vintar lőszert. Felvásárolod a készletét, mentés, kilépés, visszatöltés és megint van neki.
Így annyit vásárolsz amennyi pénzed van és amennyit elbírsz.Hááát én pedig kipróbáltam a többit is de annyira egyik sem pontos mint a maxra fejlesztett Vintar. Az igazi mesterlövész fegyverek meg borzasztó lassan töltenek újra, kisebb a tárjuk és nehézkesebb a lőszer.
Én csak fejlövéssel operálok mert hiába a nagy tár meg egyebek attól ritkán halnak meg a komolyabb páncélzatú emberek. Csak a fejlövés a tuti.
A szörnyek ellen persze hatásosabb egy oboakan vagy másik karabély. -
Cyrusv10
tag
válasz
BalaNce87 #3748 üzenetére
1. Igen ha elhagyod a mocsarat semleges leszel az a tiszta égbolt csapatával. Újra kell repuzni náluk sajna, talán érdemes pár küldit elhagyni.
2. Sajnos ez máig nincs javítva, nem lehet őket végleg elintézni.
3. Gránátdobás maradt röhejes, és még utánad is pattan ha elakarsz futni
4. Fegyvert lehet fejleszteni a gépészeknél. Ha pontosságra gyúrsz akkor bármelyik karabély jó lesz sniperkedni.
5. végig szvsz. 1.5.10 -
BalaNce87
addikt
Huhh de régi lett már ez a gém is
Akkor fejeztem be a SOC-ot, amikor kijött ez. Utána nem volt erőm sokat játszani a CS-al, kicsit rámült az a nyomasztó hangulat a zenétől, az éjszakai sötétségtől, a tűz mellett gitározó stalkerektől
A hideg kiráz ha rá gondolok
Ha a hangulat közvetítéséről van szó, akkor az eddigi legjobb játék, ami létezett.
Most viszont megjött a kedvem és lenne pár kérdésem a veteránokhoz
1: még mindig benne van a játékban, hogy ha elmész egy körzetből akkor a régi haverok elfelejtenek és a nulláról indulva pénzt kérnek azért, hogy ne kelljen gyalogolni a mocsárban?
2: emlékszem, hogy a stalkerek és a banditák határában fejeztem be és az idegesített fel, de nagyon, hogy kiirtottam a banditákat a környékről, ezáltal segítve a stalkerek elterjedését és folyton jöttek újra. Soha nem fogytak el.
3: ugyanezzel kapcsolatban az, hogy az ellenfelek gránáthasználata még mindig olyan nevetséges? Értem ezalatt azt, hogy két kilométerről a kislábujjad elé dobja le?
4: a fegyverek szórása még mindig nagyon durva?
5: ha elkezdem meddig peccseljem?Előre is köszi!
-
Cyrusv10
tag
válasz
Hun'reeth #3746 üzenetére
Vásárolgatni lehet ja Vintar lőszert, de nem találtam bandát akik rendszeresen dobnák.
Ízlések és pofonok a fegyverekkel kapcsolatban meg
. Én azt tapasztaltam, hogy a Vintar ugyanarra a távolságra jó mint a többi karabély. Azok meg a jobb lőszer ellátással, nagyobb tárral, fejleszthetőséggel alkalmasabbak, de ez csak az én szerény magánvéleményem.
Nem éreztem elég erőt, hogy nekiessek a Szolgálatnak, de van egy mentésem Limanszk előtt....
Exoskeleton-ra elvileg van egy mod és akkor már lehet benne futni. De tény ha most újra nekiállnák Limanszknak akkor én is egy fullos SEVA-t vinnék inkább.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Cyrusv10 #3720 üzenetére
A Vintarhoz annyi lőszert kapsz amennyit nem szégyellsz
csak szemfülesnek kell lenni kicsit. Amúgy a tuningolt Vintarhoz egyetlen másik sem ér fel. Szinte teljesen tökéletes csak a röppályát kell jól számolgatni és garantált a fejlövés.
Én kiírtottam a Szolgálatot annyira, hogy a szabadság betelepült a helyére. A főépületben ugyan újra megjelentek később de zárva volt az ajtó....
Én amit igazán sajnáltam, hogy a fejlesztett szabadság páncélra bár azt írja, hogy könnyített mégsem lehetett benne futni. Pedig egy egyedi exoskeletonban mégiscsak jobban éreztem volna magam. Így hát marad a SEVA maxra fejlesztve.
-
VIBO
őstag
behalok ezen a szinkronon
főleg az a vékony srác hang
uszonyat -
Zolás
addikt
Szerintem a virtuális memóriára gondol az ember. Azzal csak az a baj hogy mivel nem nyultál hozzá ezért valszeg 2-3gb körüli és a win állitja neked alapból. Továbbá mire kiírja a dolgot a lemezre és onnan visszaolvassa beakad a játék. valszeg nálad is pont tulcsordul a memória használat(vidkairé) és kirak pár dogot vinyóra mp-ként. Vagyis tul erősre raktad a grafikát és a vidkari nem bírja az iramot.
Amugy jól optimalizált csak a napárnyékhoz kevés a gtx280 -
VIBO
őstag
hmm
elég érdekesen van optimalizálva a cucc
ha be van kapcs a napfény cucc akkor má szaggat :S
mindegy mit csinálok -
dx9-ben jatszad es tolj mindent maxra, dx10-ben full graffal a budos eletbe nem jatszod megfelelo sebesseggel es ez nem a kartya hibaja. Amugy meg a dx10 a jatek 90%-ban kamu, megprobaltam egy csomo helyszinen, ugyanaz a latvany mindkettoben, csak dx10 alatt -20 fps, nehol meg durvabb a kulonbseg: [link]
ott nem, az csak dx10-ben van.
-
VIBO
őstag
sziasztok
miért van az hogy kb másodpercecmnként akad egy kicsit a game
mintha laggolnae8200, gtx280, w7
vmi 5let?
fc2 ben is volt ilyen
de akkor konzolba be kellett irni vmit oszt yo lettvmi gfx_maxfps 30 at
-
proci985
MODERÁTOR
TFW 0.9 alatt csak én érzem úgy, hogy nem igazán baráti áron (mmint ahogy kellene neki ha member az ember) adja a trader a cuccot?
kiirtottam a CSt, garbage swamp és cordon a stalkereké, van 110 ember, viszont az árus továbbra is ugyanazt a gyenge felszerelést árulja, mint a játék elején. pontosabban a trader.ltx supplies_res_3 szerinti szinten. problémák vannak a cuccellátással is: elvileg a szabad stalkerek midnen fegyvert használhatnak, gyakrolatilag meg nincs lőszerem az AS valhoz. amit egy katonától szereztem, garbageon. a második órában. sőt, az alapján, hogy scopeokat árul, silencert meg nem, itt valami eléggé el van rontva a configban.
aztán a hány százalékban ad el valamit a trader a stalkerben szvsz baromság... a diabloban és sacredben van értelme, itt nincs. konkrétan 10 alklaom óta nem láttam tradernél spec militaryt, namármost az alap vért meg már az elején is gyenge volt... hát mégha a AS Valba sincs lőszerem.
a military túl erős, pénz nincs, az ellenfél ha feltúr egy hullát akkor nem rakja el a tartalmát, hanem simán eltűnik (kevesebb loot, kevesebb pénz).
ezek után a folyamatos CTD már fel se tűnik
hmhm, szal ez van. apropó: CS 1.510hez van már valami mod amitől élvezhetővé is válik? kipróbáltam, de sokkal jobb nem lett, szóval hátha...
-
Cyrusv10
tag
válasz
skeleton91 #3721 üzenetére
Nem hiszem, hogy mindenki tudja. Hasonló kommentekből tájékozódok sokszor 1-1 játékkal kapcsolatban. És Pripjaty-ra gondoltam a következő kiegészítőre.
-
Cyrusv10
tag
Befejeztem, ha tudom hogy csak 80%-ban kész, öcsém másik játékot kapott volna ajándékba. Kiváló játék lenne, ha még 1 hónapot tőrödnek vele. Attól félek a modderekre vár a játék befejezése.
A motorral nem volt semmi baj, talán 5 alkalommal volt olyan probléma ami a játék újraindítását igényelte. 1920*1080, maximum beállításokkal és a 10-s patch volt fent egy súly növelő moddal, mert én ilyen gyűjtögetős stílusban játszok és lusta voltam minden csetepaté után a loottal visszamászni a ládámhoz.
Zavart még, hogy a kezdő tuningolt AK-val végig lehet tolni a játékot és a kicsit egzotikusabb fegyverekhez lényegében csak a végjátékban férsz hozzá a hátra lévő kb. fél óra lövöldözésre. A Vintarhoz alig akad lőszer és egy mesterlövészetre tuningolt akármilyen karabély röhögve felvette vele a versenyt, sőt, úgy éreztem, hogy a tuningolt IL-86 még jobb is. A karabélyok közt nem is éreztem különbséget, ami szimpatikus azzal játssz, tuningold fel, esetleg állíts a kaliberen ha több orosz vagy NATO lőszert találsz.
Az anomáliák mintha halálosabbak lennének mint a SoC-ban és az artifactok(ereklyék) átdolgozása ezzel a keresgélős módszerrel határozottan jó ötlet volt.
Mivel összeszedtem mindent és eladtam ezért a pénz nem volt probléma és ki is tapasztaltam nagyjából mit hova érdemes vinni. Stalkerekhez álltam be, de jóban voltam a Szabadsággal, Szolgálattal és a Tiszta Égbolttal is amennyire csak lehet. Ezt azért írom be mert a viszonyod a frakcióval befolyásolja kissé az árat és a cuccokat is amit vásárolhatsz. Ilyen körülmények közt ereklyékért Szidorovich fizette a legjobb pénzt közel 90%-át az értékének. Páncélért a Stalkerek fizették a legtöbbet, nekik vittem a lőszert és az orvosi cuccokat is. Fegyvereket egyértelműen a Tiszta Égbolthoz hordtam, illetve a kajákat valamelyik kocsmárosnak adtam el. Találni pár eldugott kereskedőt akik sokkal jobb pénzeket csengetnek ki, de az ő keretük korlátozott. Náluk esetleg a lőszerre lehet cserélgetni pár cuccot.
A frakcióháború bugos, nagyon, egy nagy ziccert hagytak itt ki a fejlesztők sokkal többet ki lehetett volna hozni. Sajna a fosztogatók és renegátok állandóan újratermelődtek nem tudtam kiirtani őket. A Szolgálat levadászásán gondolkodtam még, de az előzőekből kiindulva inkább nem kínlódtam vele.
Küldetésekkel nem volt gondom bár elég egysíkúak voltak, egyedül arra kell figyelni, hogy valaki olyannál kezd el, aki biztonságban van, mivel ha kinyírják a küldiadót bukod a küldetést!A kitörés az elején érdekes volt és tetszett később már csak feltartja az embert, ráadásul nem tudom mi alapján számolja a másodperceket mert, hogy a 40 másodperc volt vagy 5 perc az biztos. Az elbújásra is figyelni kell, hogy odamenj ahova jelzi vagy olyan helyre amiről biztosan tudod, hogy védett, legjobb módja ha figyeled a PDA-d kiírását ilyenkor, ha írja, hogy várj a kitörés végéig akkor biztonságos helyen vagy.
Van pár problémás rejtekhely most 2 jut eszembe az egyik Kordonban van ahol az egyik küldetés célja, különleges karabély van elrejtve, a hűtő azon oldalát célozzátok ami az ég felé néz. A másik pedig Yantarban egy pofára dőlt széf, RPG lőszer van benne, és hátulról közelítsetek, a négy lába felől, és a jobb felső lába feletti részt pásztázva nyílt ki nekem.
A játékot felíratnám alacsony vérnyomásra is, eleve az éjjeli bóklászás is adrenalin növelő, de az ostobán megirt részek még hatásosabbak. Például a gránát dobó bajnok ellenfelek, úgy tudják a gránátot dobni hogy még utánad is pattan ha elmozogsz... vagy a bokrokon és fákon keresztül látó röntgenszemű ellenfelek... vagy a sérthetetlen ellenfelek, mert a programozó úgy gondolta hogy te most ott nem tudsz a sniperkedni, de 5 perccel később már lelövöd a helikoptert pisztollyal.... Kordonba megérkezés is érdekes rögtön a géppuska elé vagy ha nem akarsz ott szenvedni akkor törj át a sokkal jobban felfegyverzett stalkerek közt.... a feladat megszakítása üzenetet rendszeresen akkor adja be mikor már csak 1 ellenfél van az elfoglalandó objektumban.... utolsó pálya egyértelműen szemétparaszt jelző mivel látványosan ráerősítettek a gránátozásra....te ugyebár egy különlegesen szívós emberke lennél a játékban, mégis az utolsó girhes fosztogató is ellök mint egy gyufaszálat, max ha nagyon erőlködsz kiverik a kezedből a fegyvert. Ebből vicces helyzetek keletkezhetnek, mikor kitolnak a fedezékből a „társak” vagy beállnak páran az egyetlen átjáróba és nem hajlandóak elmozdulni….
De az a fránya hangulat az ott van, szóval Pripjatyban még teszek egy látogatást, remélem sokkal kevesebb buggal.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
CptMisi #3716 üzenetére
Biztos, hogy nem az a gond, nálam is szokta néha csinálni eredeti játékkal, aztán egy idő után abbahagyja. Ha jól emlékszem, a The Zone Reclamation Project nevű modban (ami egy unofficial patch lényegében) van egy ilyen beállítási lehetőség, hogy "Normal head bobbing" vagy mi a szösz, azt hiszem ez pont ezt hivatott beállítani.
-
Igen, jaraskor jobbra-balra billeg, tehat nem csak a fegyver mozog, mint ahogy az eletben is lehetne, hanem szinte billeg vele a kepernyo is, a gamer feje.
Pl a 2009-es modnal nem csinalja.
-
Megint itt van ez a billeges, mar a cs-ben is, komolyan agymenesem van tole.
-
Zolás
addikt
Üdv urak. Eladnám ezt a karaj játékot és a vevő kérdezett valamit amire nem tudom a választ:
Nekem a magyar verzió van ami szinkronos meg minden. Viszont ő angolul szeretné játszani. Angol beszéd és felirat. Átkapcsolható a játék fullangolra vagy csak magyar szinkronosan játszható??
Válaszokat előre is köszönöm. -
Koszi szepen mindenkinek, akkor hetvegen nekiugrok a kalandnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest