Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
Nem megy az,valami elpiszkáltak a készítök hogy ne lehesen könyen hozzá férni a dolgokhoz.Nem baj küszködünk tovább
.max_item_mass = 35 ;50.0
jump_speed = 60.
crouch_coef = 0.30 ;0.45
climb_coef = 0.7
run_coef = 2.0 ;2.1
sprint_koef = 1.9 ;2.6
run_back_coef = 1.8
walk_back_coef = 0.8
air_control_param = 0.1jump_power = 65.05 ;óěĺřüřĺíčĺ ńčëű ń ďđűćęîě áĺç ó÷ĺňŕ âĺńŕ íîřč
jump_weight_power = .05 ;0.045 ;óěĺřüřĺíčĺ ńčëű ń ďđűćęîě ń ó÷ĺňîě âĺńŕ íîřč, äë˙ ěŕęńčěŕëüíîăî äîďóńňčěîăî âĺńŕ
overweight_jump_k = 5;10 ;1 -
maszi99
őstag
Köszi rendes vagy
de nem engedi feltenni nekem, pedig mindkettőnké eredeti példány, de találtam mást amí segít [link] !!!!
Innen a TagesSetup_x64.exe letöltése után már el lehet indítani, csak új játékra kattintva kifagy (04-es verziót telepít kapásból), valszeg most kell 1 működő patch (09-es vagy 10-es).
működő 09-es patch !!!nem röccenésmentesen, de elindult az új játékra kattintás után, egy pillanatra azért megakadt.
Játékban nem tudom milyen lesz a zökkenőmentesség, mert nem 1-2 órát akarunk eltölteni vele -
-
h8core
csendes tag
Az első linken csak azt kell telepíteni amit letölt, mert az nagyon kevésnek tűnik? Milyen új fegyverek vannak ebben a modban, mert nagyon szeretem a Clear Sky-t, de már unalmasak azok a fegyverek, olyan jó lenne egy mod, amelyben a COP modokban lévő fegyverek vannak.
A SMRTER modot próbáltam, de a 4:3-as képaránnyal nem tudtam megbarátkozni -
hajbel
addikt
Sikerült! Nekem 7zip és winzip is hibásnak talált egy file-t, de szerencsére a sérült DVD-ről sikerült átmásolnom azt a filet (szerencsére azon ritka fileok között volt, amelyek nem hibásak). Mégegyszer nagyon kösz!
maszi99: Ó szegény én... Csalódottságomat szerencsére kompenzálja a tudat, hogy Neked nincs annál nagyobb problémád, minthogy valaki hazánk fiainak gyermeteg hanjával sztalkerezik.
-
maszi99
őstag
Szinte biztos voltam benne, hogy összefutunk, amint látom te nagy prof vagy itt
Az összes relikviát begyűjtötted vagy lehet még neked újat mutatni
A játékban ezek a részek nyűgöztek le a legjobban (képes voltam a leglehetetlenebb helyekre is bemenni érte), de összességében is nagyon szuper ötletgazdag játéknak tartom.
Mint volt említettem, nekem nagyon nem pálya a sok agyatlan lövöldözős game, de ez kivétel, olyannyira, hogy lehet képes leszek újra nekiállni
Enyhén szólva leesett az állam most, hogy nézem a rengeteg 2. részről szóló hírt
Erre tuti vevő leszek az elsők közt
Amúgy sem volt egyébként rossz a grafikája szerintem, de ha javítanak rajta akkor szenzációs lesz, csak nagyon tartok a játék minőségi romlásától, mert nagyon nehéz lesz ezt a jó gémet túlszárnyalni
Én már akkor is elégedett leszek ha hozzák az ismert szintet
Azért kíváncsi vagyok a te gondolatmenetedre is.
Örülök, hogy összefutottunk, és szebb jövőt uram: -
emre
veterán
Szóval a smrter mod-ban az actor.ltx-et ;jumpactor.ltx-nek hívják,
és hiányzik belőle ez a sor: inv_max_weight = 5000
Lehet még más különbözőség is, de az is elképzelhető hogy ettől függetlenül működik a dolog. Mondjuk a személyes tapasztalatom az hogy smrter szereti úgy megoldani ezeket a dolgokat hogy a lehető legnehezebben lehessen bármit is elpiszkálni benne.
-
capulet75
addikt
Tegnap este felraktam a (z eredeti) klírszkájt. Persze minden működött is.Utána ráraktam ezt a smrter alpha v2-t, ezzel sem volt baj. ) azon kívül hogy eltünt a magyar felirat) Ám ma beloadoltam a játékot és minden baja van. Nem akarja betölteni a mentéseket,kifagy, de úgy hogy az xrayengine fut a processben tovább, a progi meg sehol. Nem értem.
Ha esetleg felrakod valahova a Clear Sky-os gamedatádat is, ird meg hol van.
-
emre
veterán
Meg 1-2 okosság, talán hasznát veszed. Sajnos az előzőből lemaradt.
-
rétisün
veterán
akkor jól sejtettem....furcsállottam is, hogy olyan relikviákat, amiket csak később találok meg, lehet kapni már a játék legelejétől, nem beszélve pl. a seva ruháról.....
viszont, ha már az "előzményt" nyomom, egyre inkább kedvet kaptam a SoC-hoz is. csak most jobban oda kéne figyelnem, mit-hogyan, aztán talán több befejezést is elő tudnék csalni a végén.
-
rétisün
veterán
akkor lehet, hogy én "idejekorán" bukkantam erre a barlangra, miközben agropomban bóklásztam, és ezért nem tudok igazán mit kezdeni ott lenn.
mod: valami stalkerek rejtekhelyére utaló feladat mintha már lenne a térképen, de asszem ott még csak Agyar után kell érdeklődni, vagy utolérni, vagy ilyesmi. nem tudom most megnézni pontosan hogy is van.
na mindegy, lényeg, hogy működik a hálózsák
és nem hagytam ott az elején a játékot (nem a hálózsák miatt
)
-
icons
addikt
Nekem azt hiszem most a 10-es van fent. de nem sok bug van benne szerencsére (bár ilyen kaliberű játékhoz képest pont elég
)
A gond, hogy csatlakoztam a stalkerekhez, és már van SEVAm is
. Max exoskeletonnal rohangálok, ha már eljutottam odáig. (a SEVAval a bajom, hogy egyelőre nem tudom fejleszteni)
Mostmár levettem mindent kb. minimumra. Megfigyeltem, és bázisokon jön elő. Mostmár a Clear Sky-én is. A stalkerekén is elkezdte ma, a fosztogatókén pedig eddig is csinálta. Máshol nem akad. Egyáltalán nem...Megtaláltam a detektort, már a játék elejétől elérhető.
Második végigjátszásra felteszem majd. Súly nekem tetszik így. Furcsa, de legalább realisztikus
.
Remélem oda be fognak költözni, mert egyébként semmit nem csinálnak... ami elég szar, hogy nekem kell mindet elintéznem, ők csak védekeznek (az átjárókig).
-
KiLlHeIm13
csendes tag
Szia!
Nekem is ez volt, elfoglaltam az agropromi határokat de nem jött egy freedoom-os se
Visszamentem szemétdombra kiirtottam a fosztogatókat, a freedoom elfoglalta az összes szemétdombi kis őrhelyet meg a határokat és utána már jöttek oda is
Megcsináltam a küldit és megkaptam a jó kis exo rucim ami úgy tudom jobb mint amit a duty ad
Most Limanszkban járok de kicsit felidegesített az, hogy nem lehet kiirtani az ellenséget mert respawnolnak, ezért most végigviszem a játékot és kipróbálom a Call of Pripyat-ot, mert úgy hallottam elég jó lett, és ki lehet irtani mindent felesleges piros pöttyöt a térképen.Üdv.
-
Ok, kimentettem az eredeti fileokat es felulirtam, igy sokkal gyorsabban tolt, mar kezdtem agyverzest kapni az allando lemeztekerestol. Az meg hagyjan, hogy inditaskor olvas rola, mint pl a gta4, de hogy egy quickloadnal is olvasgat eleg durva szvsz. Foleg mikor 1 percen belul van 4-5 ilyen.
Ha valamiert kilep vissza tudom masolni es megnezni, hogy amiatt-e, bar nem gondolnam.
Egyenlore a mar emlitett harom van csak fent, ezt a halozsakot kene ugy felbuzeralni, h az eredeti szinkron megmaradjon.Nen, meg nem neztem, koszi a tippet!
Eddig csak loszert vettem az ak47-hez, most megyek majd vissza a bazisra egy kis bizniszert.
-
Koszi szepen sztalker!
Ez ugye nem basztikural el semmi mast?
Ja es lehet valahogy megis felkuzdom a halozsakot, epp beesteledett mire meglett a kordonhoz vezeto ut, de gondoltam elobb bejarom az egesz ingovanyt, korulnezek, kozben meg osszeszedem a maradek cuccokat, elviszem clear sky kereskedohoz. Faxa az a trader mod, eleg olcson passzolja a dolgokat, jobban is esett egy ak47-el es 300 skuloval nekivagni az ingovanynak, mint pisztollyal es 50 loszerrel.
Az ejszaka is brutalis
, eskuszom tele volt a gatya, eso esik persze, meg is huztam magam addig a stalkerekkel a templomban.
-
hypno skate
senior tag
-
hypno skate
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő