Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz sklopp #35151 üzenetére

    Random adhatna új küldiket is minden következő játéknál.

    Például bemegy Vinyó bácsi a söntésbe a Zaboson, és egy ilyen fura sityakos fószer himbilimbis fityegős gázcsővel a torkán elküldi Sóbánya-Alsóra Kövirózsáért. Nemsoká jön is, de futva ám a kisöreg, hátsójában egy falka Ábécéssel, akik le akarják vadászni egy marék rizsért.

    Hosszas tanakodás után Obiban van Kend Kendersodró Schultz Imre (a Zorró sövényén kívüli minden egyezés kizárt) előlép a törött csempés mosodából és átnyújtja egy szétpukkadt Hajtű mosógépből fűnyíró motorrá transzmutált kolbásztöltő robot utolsó anyacsavarját, amit majd be kell hajítani Ripacsban a Turmix Nyalómániába.

    Késő hajnalig tartó alvás, evés-ivás és kevés menetelés után- hála Kalapűznek, aki büntet is mert néha felcsap jegyellenőrnek-, naszóval lasszóval és egy fakanállal a szimat tatyóban nekivágnak egy programozási hibából keletkezett térképlyuknak. Azonmód komótosan át is esnek a térkép alá, amiből csak a legutóbbi saját mentés meg a söntés csillapíthatja le a kedélyeket.

    Már minden frankofón, amikor a fővárosi Metróból behozott ártalmatlan homleszről kiderül, hogy Sörös Győző, akinek már jó napja van. Ekkortájt mindenki feszültebbé válik, mert egy zárlatos vezeték miatt áram futott végig a Zaboson. Egyedül Joga az, aki a Büntető Törvénykönyvet lapozgatja, mert elvileg jól szigetelt, egykoron elfolyt veszélyes hulladékot rejtő műanyag hordón ücsörög.

    Most már csak Mivan Korhadovicsot kell felkutatni azon a helyen, ahol még a király sem gyalog jár, hanem cikkcakkban futva menekül a sziklák közé. Ekkor tűnik elő egy kopasz talker, akit Tarházinak becéznek. Viszkiben utazik, de be már nem visz. Egykor Kalapűz vetélytársa volt, de az jól megbüntette és leszállította az Ólakútban az egyik roncs mozdonyról, mivel nem volt neki érvényes átszállójegye.

    Szerencsénkre Ikszes már várja őket, akinél, ha szerencséd van, telitalálatod lehet, de ha nem, akkor az összes pénzedet elveszi és fenyőgallyal ütheted az üres láda porát.

    Vannak ilyen küldetések.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák