Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Hát igen...
És ha a Szolgálatot hagyod a fenébe, és a Szabadsághoz próbálod betenni a Monolitosokat.(bakk, meg se próbáltam...
) Bár lehet akkor meg azoknak kellene odaadni a PDA -t. 
Amúgy azért bűzlik ez nekem, mert ugye a végén az van, hogy Bagoly infokat szivárogtat az SZBU felé. Most pl. a PDA neki nem lehet fontos doksi...szerintem...
Mennyivel egyszerűbb volt megcsinálni a full bad endinget...

Gerys: A Bulat is nagyon jó, és a Seva suit is, csak legyen kifejlesztve.
-
desert_camo
tag
azóta megtaláltad? mert az bizony a tetőn van
Fel lehet ugrani, nem könnyű, de a benzinkút hátsó részén található tartályszerűségről kell (csakis sprintelve).
Nem tudjátok mit lehet kezdeni a 3levéllel amit lövész váltott cimborájával, valamint a puskájával? Elvinni valami illetékesebb személynek? (Bagoly kb 500ad ad darabjáért..) -
virkir
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És ha a Szolgálatot hagyod a fenébe, és a Szabadsághoz próbálod betenni a Monolitosokat.(bakk, meg se próbáltam...
) Bár lehet akkor meg azoknak kellene odaadni a PDA -t. 
Majd akkor megnézem, végigjárom azokat, mind a mocsárba vezet.
Magyarul rendelni kell egy mesterlövész puskát...nem probléma.
shield