Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Dr. Akula #3868 üzenetére
"A wikia szerint nem:[..]"
Engem nem érdekel a Stalker Wikia! A saját tapasztalatomat ismertettem. S egyáltalán nem mondtam, hogy csak a "PSO-1 scope" esetében jelentkezik a fent említett hiba.
Az összes éjjellátó és piros távcső, mind a SUSAT, mind a PSO-1 típusból, mind fegyverre szerelve, mind önállóan bármelyik privát ládába betéve egy idő után sima "kék" távcsővé változik.
"Ha valódi hangompítóssal (Vintar félék) lősz messziről, akkor nem szokott feltűnni az ellenségnek hogy hullanak a haverjai. [..]"
Mégegyszer elmondom, mert úgy látom, nem érted. Nem holmi programozói bug-okat, félmegoldásokat keresek, hanem olyan megvalósítást, mint amit a már korábban említett játékokban alkalmaztak.
De említhetem még a "Splinter Cell" és "Metal Gear Solid" című klasszikusokat is.
Egy komplett bázis, vagy terület kézzel, késsel, hangtompítós pisztollyal, vagy H&K 45-össel való kiiktatása, a hatástalanított ellenfelek eltüntetése, elrejtése....ez a "csendes kommandózás", amit nagyon hiányolok ebből a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest