Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Hobby elektronika
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Kompakt vízhűtés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Szia!
Köszi a segítséget!

Ha jól sejtem a holttestek átkutatását követően jelent meg a térképemen két helyen is zöld színnel jelölve, hogy "rejtekhely"? Azok közül az egyiket felkerestem, de semmit nem találtam ott.
(Viszont egy jelöletlen alagútban, a "vérszopók fészke" alatti csatorna egyik végében találtam egyet, amikor kiváncsiságból elmentem a zárt végéig. Ott volt 1 pisztoly, s némi felszerelés. Ellenben nem volt jelölve a térképen.)
A 15 óra játékon szerintem túl vagyok, ha nem is egy huzamban, hanem több részletben.

A részküldetéseket folyamatosan vettem fel, de egyelőre csak Szkadovszk-on.
A problémám az, hogy a távolabbi helyekre 2.000-3.000-ekért akarnak elvinni, s úgy nehéz, ha kb. 4.000-5.000 maximum a "forgótőkém".
Most Bagoly még 2.000 kér azért az információért, hogy hol találok mérgesgázt. Ha jól sejtem, azt mindenképpen ki kell fizetnem.
A rossz fegyvereket egyébként el szoktam dobni, csak olyat vittem el, ami alig volt sérült. Azt megjavíttatva több pénzt kaptam érte, mint javítás nélkül. Ettől függetlenül ez "aprópénz".
Az 5. helikopter helyszínnél találtam egy másik "artifact"-ot, azért már kétezer valamennyit adnának.
Ezeket eladjam? Honnan tudom, hogy melyik "artifact"-ot kell megtartani, s melyiket eladni?
BTW... kik azok a "kereskedők" és a "fegyvermesterek"?

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Iphone 12 Pro Max 128GB Grey, kijelzőfólia és Speck tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield