- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Szia!
Köszi a segítséget!
Ha jól sejtem a holttestek átkutatását követően jelent meg a térképemen két helyen is zöld színnel jelölve, hogy "rejtekhely"? Azok közül az egyiket felkerestem, de semmit nem találtam ott.
(Viszont egy jelöletlen alagútban, a "vérszopók fészke" alatti csatorna egyik végében találtam egyet, amikor kiváncsiságból elmentem a zárt végéig. Ott volt 1 pisztoly, s némi felszerelés. Ellenben nem volt jelölve a térképen.)
A 15 óra játékon szerintem túl vagyok, ha nem is egy huzamban, hanem több részletben.
A részküldetéseket folyamatosan vettem fel, de egyelőre csak Szkadovszk-on.
A problémám az, hogy a távolabbi helyekre 2.000-3.000-ekért akarnak elvinni, s úgy nehéz, ha kb. 4.000-5.000 maximum a "forgótőkém".
Most Bagoly még 2.000 kér azért az információért, hogy hol találok mérgesgázt. Ha jól sejtem, azt mindenképpen ki kell fizetnem.
A rossz fegyvereket egyébként el szoktam dobni, csak olyat vittem el, ami alig volt sérült. Azt megjavíttatva több pénzt kaptam érte, mint javítás nélkül. Ettől függetlenül ez "aprópénz".
Az 5. helikopter helyszínnél találtam egy másik "artifact"-ot, azért már kétezer valamennyit adnának.
Ezeket eladjam? Honnan tudom, hogy melyik "artifact"-ot kell megtartani, s melyiket eladni?
BTW... kik azok a "kereskedők" és a "fegyvermesterek"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Horgász topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest