Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
fegyvermesterek azok, akiknél a fegyvereket javíttatod, tuningolod.
jól sejted, a hullákat átkutatva jelennek meg a rejtekhelyek a pda-n.
nem tudom, kinek mennyire csalás, mennyire csak amolyan segítség, de vannak kisebb-nagyobb modok, ezekkel tudsz pl. 500 kilót vinni, így azért könnyebb gyüjtögetni és némi pénzre szert tenni.
artifactokról kapsz némi infót, ha a hátizsákban ráviszed a kurzort, vegy rákattintasz, érdemes megtartani, amelyikek csökkentik a sugárzást, a vérzést, növeli a kitartást (tovább tudsz futni) ruhától függően 2-4-et tudsz egyszerre használni, a ruhák is fejleszthetőek.
én is keveredek a részek között, éppen az első résszel játszom, de nem régen fejeztem be a clear sky-t (2. rész), előtte toltam ezt.
ja, és vigyázz, mert nagyon el tud kapni a hangulat

első hsz-ben vannak linkelve egész jó, részletes térképek minden területről.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Piftuka
üzenetére
Általános tanács, hogy próbálj együttélni a zónával. Beszélgess el a karakterekkel. Hol mit találsz.
A kísérőnek pl. lesz egy küldetése, amit ha megcsinálsz utána fillérekért, vagy ingyen is kísér. A kereskedők minden fontos helyszínen vannak. A hajóban a lent a csapos, meg az emeleten is. Hátul meg az iszákos Kardán a fegyvermester.

A csaposnál (asszem Bagoly. Már összefolyik nekem a három rész
) pl elmondja, hogy milyen aritkat keresnek a feketepiacon jó pénzért. Azt tartsd meg magadnak, amit használni akarsz.Fegyvert venni nem érdemes. Néhány csetepatét ha kiszúrsz, akkor az ott maradt hulláknál találsz sok érdekes holmit. De vigyázz, mert ebben a részben már a gép is rendesen hullarabol.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) pl elmondja, hogy milyen aritkat keresnek a feketepiacon jó pénzért. Azt tartsd meg magadnak, amit használni akarsz.
shield