Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
speki1982
üzenetére
Ez az egyedi Vintar jó ötlet volt! Én eddig, rendszerető módon, mindig leadtam a fegyvert Mennydörgőnek. Pedig a legjobb mesterlövész fegyver, amit eddig találtam. A dumdum a szűk keresztmetszet, de 9.39-es lőszerrel is működik, és akkor nem kell minden(ki)re dumdum-ot használni. (Nálam a 9.39-es be van állítva a fegyver ltx-ében, csak a dumdum után nem vessző, hanem pontosvessző van (volt), ezért nem lehetett rá átváltani.)
-
shield
Topikgazda
válasz
speki1982
üzenetére
Nem tudom honnét van nekem, nem emlékszem, talán valamelyik rejtekhelyen találtam. Jupiternél messzebb nem voltam és elég kevés(relatíve) küldetést csináltam meg, de nekem meg lett. Próbálok majd visszatöltögetni, talán rájövök. Ha jól emlékszem Tzs írt a lángszóróról, ezért én is elhatároztam, hogy a pripyati átkelésnél ezt használom. Gyűjtöm is a naftát hozzá. Lehet hogy Tzs tudja a kérdésedre a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Creality Nebula Camera
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield