- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Asztrofotózás
- Léghűtés topik
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
válasz
Antonius1978 #26144 üzenetére
Köszönöm a sok tippet!
Most a "halál leple alatt" jól megszivatottMikor átmentem véletlenül a szeméttelepről a bárba(?talán) és onnan vissza akartam menni, abban a pillanatban ahogy lespawnoltam 7 vagy 8 zombi kapásból pofán lőtt
Ha meg hirtelen elkezdtem futni akkor persze visszadobott a bárba
Tehát kellett volna csinálnom egy 360-at és futás. De arra nem volt időm, hogy levegőt vegyek
A spawn pillanatában szétlőttek. Le kellett töltenem egy trainert hogy örök életet adjon. Hát nem jött össze az sem
Hiába volt az örök élet (5 féle trainer-el) mindig szétkaptak. Aztán megláttam, hogy van "super jump" vagy mi a túró. Na az megmentette a seggemet... másodszor... mert először csak arra volt jó, hogy akkorát essek mint az ólajtó. Be kellett mellé nyomnom az örök életet is. Csak így élhettem túl az esést. Mókás volt (így visszagondolva) 15x töltöttem be a quicksave-et mire sikerült. Közben 3x-4x visszamentem véletlenül a bárba... már majdnem agyvérzést kaptam. Benny Hill hozzám képest szerintem kutya fa*za volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest