- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
válasz
Antonius1978 #26144 üzenetére
Köszönöm a sok tippet!
Most a "halál leple alatt" jól megszivatottMikor átmentem véletlenül a szeméttelepről a bárba(?talán) és onnan vissza akartam menni, abban a pillanatban ahogy lespawnoltam 7 vagy 8 zombi kapásból pofán lőtt
Ha meg hirtelen elkezdtem futni akkor persze visszadobott a bárba
Tehát kellett volna csinálnom egy 360-at és futás. De arra nem volt időm, hogy levegőt vegyek
A spawn pillanatában szétlőttek. Le kellett töltenem egy trainert hogy örök életet adjon. Hát nem jött össze az sem
Hiába volt az örök élet (5 féle trainer-el) mindig szétkaptak. Aztán megláttam, hogy van "super jump" vagy mi a túró. Na az megmentette a seggemet... másodszor... mert először csak arra volt jó, hogy akkorát essek mint az ólajtó. Be kellett mellé nyomnom az örök életet is. Csak így élhettem túl az esést. Mókás volt (így visszagondolva) 15x töltöttem be a quicksave-et mire sikerült. Közben 3x-4x visszamentem véletlenül a bárba... már majdnem agyvérzést kaptam. Benny Hill hozzám képest szerintem kutya fa*za volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Metal topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest