Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
proci985 #2479 üzenetére
Most fordítva próbáltam, a második hellyel kezdtem, és most sikerült mindkét helyszínen megcsinálni, küldetés is meglett. Már ilyen science badget is kaptam.
Szereztem már új őrséget is nekik, meg egy csomó dolgot is megcsináltam, de még mindig nem adják oda azt a különleges szkennert, ami kell a hűtő tornyokhoz...
-
Dr. Akula
félisten
válasz
proci985 #2479 üzenetére
Egyes lövésekben használom az IL86-ot, mivel az csak abban jó, ezt írja a leírása is. Sniperkedni úgyse szoktak golyószóró üzemmódban, SVD-vel se.
Pontosságban nem sokkal jobb az AK-knál (leírás szerint), ehhez képest 4x szkópnál kisebb a melléhordása mint az AK-nak 1.6x-nál, és jóval kisebb a recoilja. A Thunder 5.45 meg golyószóró, viszont pikpak leamortizálódik, mindig kell egy javítóember a közelben - ez meg nem a Stalker sajátossága.
Akkor már inkább GP37, amivel csak 1 baj van: NATO skulós, és nem lehet átcsövezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest