- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messzala
csendes tag
válasz
Zsolt!! #2252 üzenetére
Hát csinálj meg egypár olyan küldit, ami az általad választott frakció érdekeit szolgálja. Én pl. Morgan pda-ját a szabadságnak adtam. Mindig kérdezgetni kell az embereket, hogy a tudomásodra jutott információ vajon kit érdekelhet.
XBlades: Nekem persze sz@rt bármit is kezdeni a monolitos mesterlövészekkel. Itt is érvényesült a jó öreg "magad uram, ha szolgád nincsen" mondás.
Arról nem beszélve, hogy pripjatyban egyszerűen lelécel a csapattól. Azt hittem lesz valami mellék küldi vele kapcsolatban, de nem volt. Pedig jó lett volna egy jó hosszú monolitos küldetés is, mert pripjatyban elég kevés küldetés van ahhoz képest, hogy mekkora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest