-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Messzala #2362 üzenetére
hm, az úgy már jobb
mondjuk én még csak a negyedik napnál vagyok, eddig 3 megtalált helikopterrel (szeretek nézelődni).
na ja, csak engem a 15k mellé még a cuccaimmal is le akartak húzni.
max 50% az a pontosság, az is masteren. és az automaták (7-8-12es tárral) kivételével nekem még nem volt velük bajom. azokkal ott tud gáz lenni, ha slug lőszert használ az ellen (márpedig későbbiekben szoktak), az páncélozott célpontok ellen is hatékony. mondjuk nagyon nem pontosak, de sok ellenfél sokat sebez
a jupiteres quest chimera, az, amelyik megette Foxot (tehát a Trapper féle quest)... tárból én max 3mat engedtem bele a Groza/Thunderből, utánna mindig megevett (master fokozat, és összesen egy medkit volt nálam)... aztán gondoltam, meglövöm egy gránáttal, utánna csak egyszerűbb lesz. elugrott, lőttem, aztán a levegőben egyszercsak quest completed lett
apropó: hűtőtoronynak merre van a bejárata?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Messzala #2358 üzenetére
vágom, hogy banditák voltak... először nálam is eladták a cuccot Beardnek. ott ideges lettem visszatöltöttem, majd a jól megbánod eztre lőttem. viszont a karakter ettől felajánlhatná, hogy ingyen nem adja, de ha olyan fontos a barát élete, akkor akár meg is vehenté... erre gondoltam. igaz, hogy valszeg végeredményben nem sokat változna a dolog.
monolit rám még nem lőtt, zombik rendesen, mercből és banditából is kiirtottam 2 ill 3 nagyobb csapatot (félresiklott tárgyalási kísérleteknek hála). 120 fölötti kilőtt stalkernél vagyok, még nem rambo, de azért eléggé magas a body count.
sörétessel engem még nem lőttek ki. éjjel az AI is vak (végre!), egyik bandita bázis kiirtásánál ez kapórajött. egyébként éjjel nems zeretek mozogni, azt is csak azért csináltam, mert a Chymerás küldetés mellett volt. viszont, hiába nem lát, az AI hall, zajra nagyon vigyázni kell. főleg a bokorban, az zörög, valszeg amiatt is szúrtak ki. gránátot azért annyira nem dobálják pontosan.
apropó, Chymera: Vog gránáttól egyből hal
lettem is master of hunt.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Messzala #2301 üzenetére
Csak a legelején lőttem le őket, de akkor még nem is vágtam mi van... De azóta hiába lövöm le a Banditákat nem lesznek az ellenségeim.
Strelokos doksikat hol lehet találni?
Amúgy nekem pl nem adta be azt a küldit, hogy vigyek kaját a merceknek... egyből lőttek rám. Valszínű banditának néznek engem is... -
Xblades
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged