Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Fingom nincs mi az az SDK, es mint mondottam, teljesen tisztaba vagyok hogy rohadt nehez a Stalkert programozni,mert amiket fennebb emlitettem azokat nem is volt olyan nehez megcsinalni viszonylag, csak idoigenyes.
A fegyverek kapcsan - a neten lehet talalni leirast, hogy hogyan tudsz pl egy fegyvert gyakorlatilag leklonozni a jatekon belul, nos, csak meresztettem a szemem, mert semmit sem ertettem a programozasi nyelvbol...
Mondjuk egy kuldetes allomanyat is le tudod klnozni, es akkor csak a szoveget meg a feltetelt kell megvaltoztasd, es mar meg is van az uj kuldetes...Ugyhogy a kuldetesek programozasa nem lehet olyan szenvedos sztem, de a dolgokat egybefuzni az mar bajos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield