Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Philips LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- PLC programozás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
h8core #18560 üzenetére
En is vegig kell nezzem majd a videokat.Ugy tunik, hogy a piros korrel jelzett szemelyes szajrenal adja be a dokumentumokat.Egyeseket.Meg a jatek elejen kaptam egyet, ami a Gauss puska laborjaban volt, persze csak most tudtam oda lemenni.
rétisün vannak, ha bekapcsolod oket.Eddig meg nem volt olyan kuldetes, hogy csak ugy valamiert megjelentek volna.
marked one94 ha jol tudom, akkor holnap este 8tol lesz szakaszozas ? Bejovok en is.
Aarpok igen, nagyon ugy tunik, mert az elozo jatekban pl az egyik dokumentumot a Jupiteri gyar mellekepuleteben talaltam egy ladaban ha jol emlekszem...fel kellett menni a lepcsokon a legfelso emeletre, es ott az elzart ajto elott volt a lada...
UI : mindjart beteszek 1 erdekes kepet, kuldetesrol, szinte lehidaltam amikor lattam hogy ilyen kuldit tettek be
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i7-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest