Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Misi 007 őstag válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetéreSzerintem ez kamu. Bár a mai világba már semmin se lepődik meg az ember lásd Crysis 2. 
 De ha van egy kis eszük folytatják onnan ahol abbamaradt az EP2 bár ez már akkor is elég szánalmas mert a rajongók várnak már vagy 5 éve a folytatásra és magasról tesznek rájuk.Más: Az alapjátékban nem kell Noét megvédeni a mutáns hordától? 
 Csak mert nekem mindig szövegel róluk de ilyen küldit nem kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield
 shield