-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi 007
őstag
válasz
rétisün #9738 üzenetére
Szerintem ez kamu. Bár a mai világba már semmin se lepődik meg az ember lásd Crysis 2.
De ha van egy kis eszük folytatják onnan ahol abbamaradt az EP2 bár ez már akkor is elég szánalmas mert a rajongók várnak már vagy 5 éve a folytatásra és magasról tesznek rájuk.Más: Az alapjátékban nem kell Noét megvédeni a mutáns hordától?
Csak mert nekem mindig szövegel róluk de ilyen küldit nem kaptam. -
Misi 007
őstag
Igen közben megkaptam a detektort de ezeken a küldiken már rég túl vagyok mert én még a tudóstól vettem meg ezt a detektort anno.
Úgy csináltam hogy mégis lepaktáltam látszólag Szultánnal de társalogtam utána rögtön Szakállal és ő elküldött egy csapat stalkerhez az erdőgazdasághoz ahol meghiúsítottuk az üzletet.
Ha a banditákhoz való társulás függvénye ez a küldi akkor valószínű ez valami bug lesz.A kopterek leléptek és elvileg senki se halt meg a kivonáskor de én ilyen "egylövéses küldetést" nem kaptam Pripyat-ba senkitől.
-
Misi 007
őstag
No igen ilyen küldetést nekem a kutya se adott.
Most olyan gondom van hogy Bagolyra várok a detektorok ügyében de már aludtam vagy 5 napot de semmi.
Ha odamegyek és beszélek vele adna egy olyan munkát hogy testőr kell valakinek az erdőgazdaságnál elfogadom és semmit se jelet a térképen nekem ez is valami bug? -
Misi 007
őstag
Van valahol arról infó hogy mi a fullos végigjátszás az alapjátéknál?
Csak mert én a végén ezzel a képpel nem is találkoztam amit most a youtube-ról nyúltam.
Egyáltalán van értelme fullra tolni?
Igazából már gőzöm nincs kitől lehetne még feladatot kérni Szultánon kívül de vele nem akarok lepaktálni. -
Misi 007
őstag
válasz
Physicist03 #9225 üzenetére
Nem csináltam meg mindent maximum csak a felét a játéknak.
De ahogy látom helikopterek nélkül a kísérővel is lelehet lépni utólag a zónából.
Megpróbálom megcsinálni a kimaradt küldetéseket addig nem akarok modokkal játszani -
Misi 007
őstag
No végigtoltam az alapjátékot.
Amúgy van valami értelme maradni Prypiat-ban? -
Misi 007
őstag
Délután nem ment a hatodik dokumentum megtalálása erre most összejött két perc alatt egy RP-74-es skulló kíséretében.
Ennyi buggal mint ami az X8-ba volt szerintem összesen nem találkoztam a SOC-ba és CS-ba úgyhogy örömmel lépek le innen. -
Misi 007
őstag
Köszi az infót akkor jól sejtettem hogy itt valami nem kóser.
Igen én még alap játékozom mivel nekem még ez is új!
Az a baj a körbeszaladgálással hogy leölnek mivel még elég gyenge a SEVA-m.
No meg nekem mániám hogy elsőre mindent legnehezebben kezdek hogy legyen kihívás így masteren van
De majd megpróbálok akkor valahogy taktikázni. -
Misi 007
őstag
Végre vettem egy jobb kártyát amivel már játszható normálisan a játék.
Az X8-ba vagyok és van egy hely ahol szaladgál három törpe ezek ellen mi a leghatásosabb?
Mert már nem tudom hány száz lőszert engedtem az agyukba de még vígan ölnek lefelé.
Szerintem amúgy már behülyült és átmentek golyóállóba mert volt egy küldi Janovba ahol ócskább fegyverekkel is simán elbántam kettővel... -
Misi 007
őstag
Most őszintén egy közel 200 Ft-nak megfelelő összeg olyan nagy kiadást jelentene?
Ezek után inkább meg se kérdem hogy kinek van meg eredetiben a játék... -
Misi 007
őstag
válasz
Medvelászló #4648 üzenetére
Az előző linkel se volt más baj csak a translate miatt nem jelent meg a számsor.
De végül is könnyebb vergődni mint kihalászni az eredeti linket... -
Misi 007
őstag
válasz
Medvelászló #4646 üzenetére
Ha egy kicsit is használnád az agyad és nem vergődnél állandóan akkor le tudnád tölteni... [link]
-
Misi 007
őstag
válasz
degumentes #4596 üzenetére
Tulajdonképpen itt nincs patch a játékhoz mivel az európai kiadás alapból 1.6.0.2-es verzió.
Azt vedd amelyik neked olcsóbb vagy jobb.
De én inkább a DVD kiadást venném a helyedben. -
Misi 007
őstag
válasz
degumentes #4569 üzenetére
Nézz youtubeon videókat a multiról és ha tetszik vedd meg.
-
Misi 007
őstag
válasz
degumentes #4565 üzenetére
Szerintem nem lehet de ebben nem vagyok 100% biztos.
Én amikor toltam akkor egymást öltük a jó néppel de szerintem vannak cheaterek is bőven.
Próbáld ki sokat nem veszthetsz vele. -
Misi 007
őstag
válasz
degumentes #4563 üzenetére
El lehet épp lenni vele de nekem annyira nem jön be a multi része.
-
Misi 007
őstag
válasz
degumentes #4561 üzenetére
Miért ne lehetne játszani?
Megadod a serialod és tolod.
Bár nekem nem Steames van... -
Misi 007
őstag
Én is inkább crackelem minthogy mindig pakolgassam be a lemezt.
Eleve a Shadow of Chernobyl-t úgy szétkapta a meghajtó hogy elkezdett rohadni a széle így inkább túladtam rajta. -
Misi 007
őstag
válasz
lordjancso #4113 üzenetére
Pontosan így van ahogy leírtad.
-
Misi 007
őstag
-
Misi 007
őstag
Újabb hírek.
Hétfőn gondolom bejelentik majd hogy roló lehúzva oszt csövi... -
Misi 007
őstag
Úgy látszik ez a nap ilyen minden sz@rság összejön.
De ez a hír végképp elvette a kedvem mindentől. -
Misi 007
őstag
Fasza ez a hír így estére...
-
Misi 007
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Revolut
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest