- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Elkezdtem újra,de most gun addonnal,mert nekem hiányzott az AK tactic.Most már meg van a fegyo.Az opera - hat nevű képződményt most megtaláltam nem úgy mint az előző játék alatt.Találtam egy medúza képződményt egy banditánál így a sugárzással sem volt gond.
Az alapjáték nálam is elég jó sebességet produkált viszont az sgm - től szinte kiakadt.Főleg a túl népes helyeken meg valahogy alapból jobban akadozik.Ha minden területet nézzek akkor a prímet a zaton, jupiter viszi itt akadt a legtöbbet.Egy core i7 16 GB Ram illetve gtx670 mellett nem kellene neki akadoznia,de mégis meg-megröccen ezt videón láttam a youtube - n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest