- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #5351 üzenetére
Érdemes volt visszamennem a Jupiterhez a Kiméra levadászása után, bár tök sötétben kellett bóklászni. Most már legalább tudom, hogy milyen trófeákat láttam korábban a CS-ban.
Egy eddig nem látogatott épületrészben találtam újabb iratot, valamint az udvaron másutt egy fontos levelet (direkt nem írom le pontosan, hogy hol és milyen irományt). Eddig két levelet találtam, remélem, hogy korábban a Szkadovszkban nem adtam el fontos iratot. Bagoly ezeket is megvette volna.
Már megint "felcuccoltam", így ismét közelharcot kellett vívnom szegény kutyákkal, amikor felfedeztek. Végre megvan a hőn áhított ruhám, sőt másutt is felbukkant.
A szerszámkészletek megtalálása ezen a területen olyan, mint tűt keresni a szénakazalban, bár a műhelyeket kellene felkutatni. "Ifjú technikus":
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ford topik
- gerner1
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest