Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Dhampir #35844 üzenetére
Igen, furcsa a játékmenete ennek a modnak, mert bár azt mondja egy adott ponton, hogy vége és kezdődik a szabad játék, voltaképpen ott csak a történet egyik fő vonala zárul le és minden folytatódik tovább fő küldetésekkel és rengeteg mellékküldetéssel. Továbbá csak ez után nyílnak meg lényeges pályák.
Az Atmosfear teszi a dolgát és szép a grafika is, bár nekem nem nagyon tetszett, mert elég sötét a környezet. Végig felkapcsolt fejlámpával haladtam, mert akár fényes nappal is, ha bemész egy épületbe, semmit sem lehet látni, nem beszélve éjszaka. Van éjjellátó is egyes ruhákban vagy sisakokban, de azt használva semmit se lehet látni a detektoron. Ha alszol, szomjazol és fogy a víz, szóval... Az idő fel van gyorsítva, lehet látni a múlását pld. egy falra vetülő faárnyékon, és ettől gyors a respawn is és a kitörések is. Az Atmosfear beállításokban ki lehet kapcsolni a kitöréseket (én ki is kapcsoltam egy idő után), de sajnos a megvilágítási beállítások nem működnek. Nem is jelenik meg a különböző pályák beállításai, csak Zaton, ami nem is szerepel a játékban. Ezt a rész valamiért elhanyagolták és elég kár, mert azért volna mit javítani a környezeten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -60% i5-1135G7 16/256 Retina
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3060 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest