- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Sziasztok!
Azt nem tudjátok, hogy a(z itt fellelhető) Diverzáns modban mitől lehet az, hogy pár mp.-enként olyat akad a játékom, hogy játszhatatlan? Rendesen "stuttering"-el, folyamatosan. A gépigényem bőven meg van hozzá. Full grafikám megy a játék, eddig próbáltam szisztematikusan kikapcsolgatni a dolgokat a grafikai beállításoknál, de nem segített. Próbáltam minden felbontáson, és próbáltam kikapcsolni az összes sgm opciót is. De akármit állítok az akadozás marad. Mi lehet ez? Mitől lehet?
Bocs, nem válasznak ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Amazon Kindle
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Suzuki topik
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest