Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
Tudna nekem valaki javasolni olyan programot, amivel pontosan, mindenféle hiba és b@szakodás nélkül tudnék pontosan ikon koordinátákat beállítani az ui_actor_armor.dds-en?
Eddig próbáltam:
.DDSVIEW
SIE (Alundio vagy hogy hívjáknak is van egy toolsetje belőle)Egyik sem a tuti, vagy én vagyok béna.
(Egyébként pixelekben van itt a koordináta rendszer nem 50x50 kockákban mint az ui_icon_equipments.dds-en)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Filmvilág
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield