Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
Riot Gin #31004 üzenetére
Én nem vagyok különösebben expert a stalker modokban. Magamnak annyit megcsináltam ami szerintem a játékélményt növeli, de belefér a (játékos mértékkel mérve) hihető kategóriába. Ezen kívül semmi, csak csodálom azokat akik ilyen mélységekben átlátják azt az egészet. Azonban koncepcióm az lenne.
Érzésem szerint ezt a játékot inkább a 30+ -os emberek játsszák, akik még ültek az óriáskeréken, néztek építkezést Zillel (aminek fékezéskor olyan hangja volt mint az elektromos szikra, dzzzzzz), indítottak be 1200-es Ladát és fulladtak le szivatóval, volt rajtuk ruszki vegyvédelmi maszk, tudják hogy a régi Skodáknak mindig felforrt a hűtővize, ismerős látványelem számukra a kisfejű, vastag nyakú, nagykezű szocreál munkás szobor. Tudják hogy az úttörő síp hátulján ott voltak a sípjelek braille írással, a Tisza cipő nem retro hanem kizárólagos, semmi bajuk a Moszkva tér elnevezéssel, ahogy a Mexikói úttal vagy a Madridi úttal sem, Gorkíjt művészként tisztelik, ezért nem zavarja őket a róla elnevezett fasor sem. Nem is folytatom...
Mivel a játék motorja, megvalósítása kicsit avitt, és egyre inkább az lesz, engine-fejlesztő team hiányában, én pont az ilyen dolgokra (szentimentális célzattal) helyezném a hangsúlyt. A mai gyerekeknek ez grafikában, élményben kevés, mivel nem világít középen hogy mit kell csinálni és merre kell menni, tán unalmas is. A tavalyi sláger már régi, a tavalyi proci már szar. Szóval én, ha nem lennék láma hozzá, és lenne időm, inkább ilyen hangulatteremtő, szerethető emléktöredékekkel raknám tele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- ELADÓ - Egyedi szimulátor váz üléssel, monitor tartóval, géptartó polccal
- DJI Mavic Air 2S (Új-Aktiválatlan!)Fly More combo+Extrák
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 65W töltő eladó
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest