Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #26663 üzenetére
A dokival tudtam beszélni. Először ott fent mutatta a térkép ahol mondtad. Felmásztam, erre a garázsokkal szembeni épületnél álldogált, azóta is ott dekkol. Nem mond már semmit, de a térkép a helis házat mutatja. A közelben felpakoltam, gyorsan visszamentem hozzá eladni, de semmi. Valakit meg kell keresnem, tér anomáliával szórakozik, de senki nem mondott még semmi konkrétumot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- DELL Universal Dock UD22
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest