Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    Fordítgatom a szövegét a fentebb jelzett A változás ideje 3.0 modnak és mindenkinek ajánlom figyelmébe. Nem tudom, mikor leszek kész, ha nagyon gyors vagyok egy hét, ha nem, akkor kettő, de addig is érdemes letölteni, mégpedig innen, ezt a torrentet. Még így is volt vagy 6 óra, mire lejött. Ebben benne vannak a patchek és maga a CS is.

    A történetről, csak hogy csigázzam az érdeklődést: Nem tudom kinek mi maradt meg a CS alapsztoriból, de az a ShoC, azaz Sztrelok története előtt játszódik, a végén tulajdonképpen a CS főszereplője, Sebhelyes (bocs, de a Heg nekem kevés, ennyit javítottam az eredeti magyar szövegen) juttatja a monolit kezére Sztrelokot, aki így került a halálkamionra.
    Nos a mod története is ekkor kezdődik, régi barátunk monolitos tisztként ébred (vagy mindig is az volt, vagy a végén kapott amulet miatt gondolják róla és igazából nem ő, hanem Lebegyev, a CS régi főnöke (ha jól emlékszem tőle kapja a végső összecsapás előtt) volt az),és azt a megbízást kapja, hogy intézze el Sztrelokot. És itt szépen összekeveredik a két történet. Nyomonkövetjük Sztrelokot (még Megjelöltként ismerik) a ShoC-ban bejárt útján, eleinte segítjük (pl amikor kijön a Sötétvölgyben a laborból és belefut a katonákba, vagy pl mi visszük el neki a spéci, behangolt védősisakot Szaharovtól), később, mikor kiderül, hogy ki is ő, már ellene megy a játék, bár nem kizárt, hogy valahol majd választani kell/lehet, hogy merre tovább. Találtam olyan utalást (egyelőre egy mondat), amiből az következik, hogy akár a Monolit és az O-Tudat ellen is fordulhatunk valamikor.
    Számtalan feladat visszaköszön a CS-ből, van, amit itt is meg kell csinálni,csak most más nézetből.

    Szerintem érdekes lesz.

    Egy kérdés: a mod hülyesége, vagy a CS maga olyan, hogy amikor odamegyek valakihez, nem jelenik meg a "Beszélgetés" felirat, de ha megnyomom az F-et, akkor elindul a párbeszéd. A CS-t csak egyszer toltam végig, a ShoC volt mindig is a kedvencem (azt vagy 15-ször, mindenféle modokkal), bár ezekkel a modokkal már a CoP is listás helyet kapott és talán a CS is felkerül.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák