- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #17875 üzenetére
Az ott szopatós hely, ráadásul nálam az a pöcs szolgálatos ellenség lett és ráadásul hallhatatlan és állandóan megtámad. Ott azt szoktam csinálni, hogy a szennyvíztisztítóban ki írtom a zsoldosokat. Annak is van egy jó módszere, a déli fennsík felől megyek be az utolsó kerítés résen, futás a létrához fel a vastag csőbe ahol a szerszám készlet is volt. Az bevisz az épületbe, bent a csőből lelehet alázni őket. Üres az épület akkor az alfások felé lévő kerítés résen kimegyek, jobb oldalt a domboldal mentén osonok az alfások felé. Amikor elég közel vagyok akkor fedezékből elkezdek lőni rájuk, futás visszafelé egy darabig, megint lövök rájuk és így szépen becsalogatom őket tisztítóba. Futás, mászás föl a vastag csőbe és várom őket a kinti lyuknál, hogy jöjjenek be a kerítés résén és már szabad prédák. Mindig kell néhányat lőni, mert különben visszamennek, ingerelni kell őket.
Nálam a hallhatatlan szolgálatos szívás, mert természetesen ő jön előre amikor csalogatom őket. Nagyobb óvatossággal kell eljárnom, de ezzel a taktikával már többször kifüstöltem őket. 60-70 gauss és mesterlövész puskám van amit begyűjtöttem tőlük. Kb. 80 alfa vezető PDA-ja ebből látszik mennyi csapatot likvidáltam. Sajna van olyan is amikor velük hadakozom a többi Stalker vagy bandita kifosztja a halott alfásokat, ez kicsit bosszantó. Amíg egy alfás is él addig nem érdemes megkockáztatni a kifosztást.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett az írásom, de segíteni szeretnék mert Ti is rengeteget segítetek nekem, Tőled is sok segítséget kaptam és szeretném viszonozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest