- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Apple asztali gépek
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Sajnos a Complete van csak ami kész legjobb tudomásom szerint. A Clear Skies (aka. Faction Fronts) nem ebben az életben fog megjelenni.
Én balga azt hittem, hogy meg lehet valahogy koreografálni, hogy a Vulkán hadművelet és a Monolittal való háború nélkül ki lehet jutni a zónából úgy, hogy lehetőség szerint legalább a 2 kulcsfigura életben marad. Tévedtem. Nagyon kár, hogy ennyire el van fuserálva a játék vége, én személy szerint herótot kapok már tőle, mert nem megy ki másra a szenvedés, minthogy valahogy tartsd őket életben. Ez így nehéz, hogy nekik nincs exo, se nanoexo, se semmi. A felbérelt emberem ugyan javított a helyzeten, de nem sokmindent. Kénytelen leszek előtte rendet rakni a Vulkán hadművelet keretében. Sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kompakt vízhűtés
- Iqos cigaretta
- Tesla topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest