Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
juliensorel #3278 üzenetére
De hogy teljes legyen az élmény: miután túltettem magam a veszteségen, a legközelebbi árushoz/technikushoz vettem az irányt, ami persze Zalissya volt, de ott meg idegállapotban volt mindenki a Monolith miatt és persze se kereskedni, se javítani nem lehetett.
Nem volt mit tenni, szakadt páncél le és valami low tier páncéllal lehoztam a falu visszafoglalását. (Mintha nem lenne annyi fegyverem, töltényem és ruhám, amennyivel kisebb afrikai országokban forradalmakat finanszíroznak...)
Egyébként 70+ órám alatt csak egy CTD-m volt, de tegnap pl kétszer indítottam újra...egyszer megint eltűnt a fele inventory ui felülete, utána pedig beesett 10 fps-re és nem mozdult. Ja és az a bizonyos összeomlás is akkor történt, amikor engedtem a kísértésnek és rápróbáltam a money glitch-re. Karma-CTD
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest