Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• shotika

őstag

válasz WATERDACA #1725 üzenetére

Velem is volt egy ilyen, én igazából nem akartam rátámadni, csak át akartam haladni egy kis alagúton - ő ezt nehezményezte. A shotgunom pedig őt. Nem tudom mit védett ennyire erőszakosan, mert volt nála összesen egy gyógyszer, meg egy üveg pia.

A pipacsmezős küldinél pedig volt egy csávó az egyik házban, aki felajánlotta, hogy ha megtalálok egy képet és neki adom, akkor ad egy spéci fegyot. Megtaláltam, odaadtam neki, adott egy fegyot mire én meg pofán lőttem. Visszavettem a képet, ráadásul találtam nála egy kulcsot a szobájához, tele loot-tal :D

Én kb csak megyek előre, aztán ahogy esik, úgy puffan. Olyan okádék módon fut a játék, hogy igazából teljes mértékben hidegen hagy, hogy kit ölök meg (az erkölcsi iránytűmet a zónán kívül leraktam), és azt se érdekel, hogy ha eljutok egyszer a végére, akkor milyen befejezés lesz.

Medium beállítások mellett az első zónában a kereskedős tanyán 20-30 fps-re is beesik (máshol meg megvan a 90-100 fps is), folyamatos stuttering, mindez nyakon öntve ostoba NPC-kel és enemykkel - hirtelen nem is tudom, hogy ebben, vagy a Star Wars Outlawsban ostobább az AI.

Új hozzászólás Aktív témák