Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
WATERDACA #1725 üzenetére
Velem is volt egy ilyen, én igazából nem akartam rátámadni, csak át akartam haladni egy kis alagúton - ő ezt nehezményezte. A shotgunom pedig őt. Nem tudom mit védett ennyire erőszakosan, mert volt nála összesen egy gyógyszer, meg egy üveg pia.
A pipacsmezős küldinél pedig volt egy csávó az egyik házban, aki felajánlotta, hogy ha megtalálok egy képet és neki adom, akkor ad egy spéci fegyot. Megtaláltam, odaadtam neki, adott egy fegyot mire én meg pofán lőttem. Visszavettem a képet, ráadásul találtam nála egy kulcsot a szobájához, tele loot-tal
Én kb csak megyek előre, aztán ahogy esik, úgy puffan. Olyan okádék módon fut a játék, hogy igazából teljes mértékben hidegen hagy, hogy kit ölök meg (az erkölcsi iránytűmet a zónán kívül leraktam), és azt se érdekel, hogy ha eljutok egyszer a végére, akkor milyen befejezés lesz.
Medium beállítások mellett az első zónában a kereskedős tanyán 20-30 fps-re is beesik (máshol meg megvan a 90-100 fps is), folyamatos stuttering, mindez nyakon öntve ostoba NPC-kel és enemykkel - hirtelen nem is tudom, hogy ebben, vagy a Star Wars Outlawsban ostobább az AI.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest