- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
petimbo
tag
A FULL HD teszteket én nem szoktam érteni. Főleg amikor RTX 4090-et raknak a tesztelendő proci mellé. Miért nem értem? Azért, mert aki RTX 4090-nel rendelkezik, azt nem fogja érdekelni, hogy a 9800X3D hány fps-t sajtol ki az RTX 4090-ből Full HD felbontáson, mert nem azon a felbontáson játszik! Ebből adódóan én nem látom értelmét FULL HD felbontáson tesztelni a processzorokat a világ legerősebb VGA-ja mellett. Magasabb felbontásokon pedig sosincs akkora fps különbség a tesztelt CPU-k között.
-
hahakocka
őstag
Igen ezt én se értettem mert lehet kimutatódik a proci erő csak nem fogod érezni attól még 1440p-4K ba amivel a single gameket tolja az átlag egy ilyen vga-cpu kombóval 2024 ben én tuti 1440p-4K ba tolnék ilyen gameket. S ott lehet közelebb lenne a 9700x is s az átlag ember már 1440p be tolja ezeket a gameket. Multiplayer low graphicra vett (sok fps szám miatt) a gyorsaság végett most nem számítanak.
-
Franklin
addikt
Procit mindig is low felbontáson tesztelnek, mert nagyobb felbontáson nem jönne ki az erőkülönbség.
Régebben ez 720p volt, manapság 1080p.
Ha te magasabb felbontáson játszol, akkor valszeg VGA limited lesz, tehát kis túlzással mindegy, h milyen procit teszel alá (ez nyilván i5/ryzen5-től felfelé értendő).
A 80% az erős túlzás, a többség még mindig full hd-n játszik, lásd Steam statisztika (még ha kiveszed belőle a kínai gamereket, akkor is).
-
cucka
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Granite Ridge platform sem maradhat a gamer társadalom által várt, X3D technológiával kiegészített CPU nélkül.
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest