Hirdetés
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Autóhifi
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Használd a linkelt topikot légyszíves.
-
kisninja
őstag
Nem lehet, hogy a jack kábeled szakadt meg ? (gondolom ilyen kis pc hangszóró szol.)
-
TazLeacher
nagyúr
Pórbáld meg Itt!
Bár az sem egy pörgős topic, de attól nem veszik jobban észre, ha külön topicot nyitsz és 1 konkrét problémával simán mehettél volna oda is...
-
wassermann
addikt
Olyat még nem hallottam, hogy a gép hangkártyája bárkinél kinyírt volna egy hangszórót.
Próbáld ki pl egy mp3 lejátszóval, szól-e. Ha másik gépen sem szól akkor tuti rossz, de még egyszer hangsúlyoznám, hogy a hangkártya nem tudja tönkre tenni. Valószínűleg a hangszóró beépített erősítője halt meg vagy a vezetékekkel lehet valami (Pl. véletlenül rátetted a szék lábát és zárlatos lett, így a hangszóróhoz már el sem jut el a jel...)
-
Killing
addikt
Up a topicnak!

-
Killing
addikt
Sziasztok!
Ez a topik arra hivatott hogy mindenki segítsen máson akinek van valami baja a hangszóróval/hangfallal.Nekem is lenne egy ilyen problémám:
Volt egy alaplapi realtach szörnyű hangkártyám ami 2 év után hazavágta a hangszórómat úgy hogy először hol csak az egyik szól,hol mind a kettő,kis idő múlva már egyik se szólt.Most kaptam kölcsönbe egy hangszórót.Egy hétig szólt is rendesen az alaplapi hangkártyával de a jobboldali most teljesen süket.Vettem tehát egy Ednet 5.1 PCI hangkártyát de azzal is csak az egyik szól,sőt két gépen is kipróbáltam és mindegyiken csak az egyik szól.
Mit lehet csinálni neki?Lehet hogy a kábel nyúlt meg vagy húzódott ki?Nem volt leejtve,semmi sem történt vele.Előre is köszi a válaszokat! 
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Interactive Brokers társalgó
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mit lehet csinálni neki?Lehet hogy a kábel nyúlt meg vagy húzódott ki?Nem volt leejtve,semmi sem történt vele.Előre is köszi a válaszokat!