Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Valami baja van a tápomnak
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
mhif
senior tag
The Dj: usb2-es a cam és olyan porton is volt, szóva lez nme lehet gubanc...
r_carlos: nem csinálok semmit rosszul, de kösz a képet azért ennyire sanyi én se vagyok...
Tisztában vagyok vele, hogy a garit buktam nem ez érdekel, hanem az hogy mi a camom baja? Illetve, orvosolható-é házilag?
Gariról:
A cam ''bontatlanul'' érkezett hozzám postán. Az illető akitől vettem, hmmm.. fogalmazzunk úgy magánszemély. Garanciára annyit mondott, vkinek más termékkel kapcsolatban- próbálok idézni: Nem elég garancia az neked rá, hogy bontatlan?
Szóval bíztam vakon... Oszt' obtam... Sebaj ez van, legyen pozitív világszemléletük
Én 4k-ért vettem postával, megkérdezhetem te mennyiért és hol/kitől?
U.i.: Félreértés ne essék, nem egy újabb piszkos-mocskos-gazember topikot volt célom nyitni én csak segítséget kérnék. Az illető tud ennek a topiknak a létezéséről, ha gondolja kicserél a camot, ha nem akkor így jártam.
Vhogy mindig sikerül kifognom a híg levű olcsó húst, ez az én keresztem...
Hogy az illetőnek van-e keresztje az üggyel kapcsolatban, nem firtatom. Ennyi.
Aktív témák
- Suzuki topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gaming notebook topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Napelem
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest