Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
mhif
senior tag
The Dj: usb2-es a cam és olyan porton is volt, szóva lez nme lehet gubanc...
r_carlos: nem csinálok semmit rosszul, de kösz a képet azért ennyire sanyi én se vagyok...
Tisztában vagyok vele, hogy a garit buktam nem ez érdekel, hanem az hogy mi a camom baja? Illetve, orvosolható-é házilag?
Gariról:
A cam ''bontatlanul'' érkezett hozzám postán. Az illető akitől vettem, hmmm.. fogalmazzunk úgy magánszemély. Garanciára annyit mondott, vkinek más termékkel kapcsolatban- próbálok idézni: Nem elég garancia az neked rá, hogy bontatlan?
Szóval bíztam vakon... Oszt' obtam... Sebaj ez van, legyen pozitív világszemléletük
Én 4k-ért vettem postával, megkérdezhetem te mennyiért és hol/kitől?
U.i.: Félreértés ne essék, nem egy újabb piszkos-mocskos-gazember topikot volt célom nyitni én csak segítséget kérnék. Az illető tud ennek a topiknak a létezéséről, ha gondolja kicserél a camot, ha nem akkor így jártam.
Vhogy mindig sikerül kifognom a híg levű olcsó húst, ez az én keresztem...
Hogy az illetőnek van-e keresztje az üggyel kapcsolatban, nem firtatom. Ennyi.
Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi