Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
mhif
senior tag
The Dj: usb2-es a cam és olyan porton is volt, szóva lez nme lehet gubanc...
r_carlos: nem csinálok semmit rosszul, de kösz a képet azért ennyire sanyi én se vagyok...
Tisztában vagyok vele, hogy a garit buktam nem ez érdekel, hanem az hogy mi a camom baja? Illetve, orvosolható-é házilag?
Gariról:
A cam ''bontatlanul'' érkezett hozzám postán. Az illető akitől vettem, hmmm.. fogalmazzunk úgy magánszemély. Garanciára annyit mondott, vkinek más termékkel kapcsolatban- próbálok idézni: Nem elég garancia az neked rá, hogy bontatlan?
Szóval bíztam vakon... Oszt' obtam... Sebaj ez van, legyen pozitív világszemléletük
Én 4k-ért vettem postával, megkérdezhetem te mennyiért és hol/kitől?
U.i.: Félreértés ne essék, nem egy újabb piszkos-mocskos-gazember topikot volt célom nyitni én csak segítséget kérnék. Az illető tud ennek a topiknak a létezéséről, ha gondolja kicserél a camot, ha nem akkor így jártam.
Vhogy mindig sikerül kifognom a híg levű olcsó húst, ez az én keresztem...
Hogy az illetőnek van-e keresztje az üggyel kapcsolatban, nem firtatom. Ennyi.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Epson TM-T20II USB-s Blokknyomtató,címkenyomtató 48,64,80mm,gyári adapter,kábel,számla,gar
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Bontatlan Brother HL-L6250DN lézernyomtató eladó
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest