- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Androidos fejegységek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaccc
aktív tag
Kone+ tulajok, nálatok is kopik le a gumiréteg az egérről?? Le nem cserélném semmire.. de a jobb gombnál és a tenyérrésznél jön le az a matt anyag.. hát ez elég zavaró azért hiába szuper az egér
-
dlaccc
aktív tag
"Örömmel" jelentem nálam is előjött a Kone+ görgős probléma... Párat le aztán egyet fel is görget hogy ne unatkozzunk -.- 20ezerért azért nem vártam volna egy ilyen bugot. Úgy látszik ez tényleg széria hiba
-
dlaccc
aktív tag
válasz
[CM]Crusher #767 üzenetére
Nálam már évek óta fönt áll, akárhány oprendszert rakok föl.. 1-2 újraindítás és a system tray ikon fehér kocka lesz a kék roccat jel helyett
-
dlaccc
aktív tag
Még mindig nincs megoldás rá hogy mért tűnik el a kék roccat ikon a tálcáról? egy fehér kocka lesz a helyén az első újraindítás után..
(win7x64)
-
dlaccc
aktív tag
válasz
[CM]Crusher #752 üzenetére
talán magyar az ügyintéző?
-
dlaccc
aktív tag
válasz
[CM]Crusher #744 üzenetére
Mennyi idő múlva jött ki ez a görgő hiba? Nálam még nem bugol és már alatta a Taito pad is. Nagyon szomorú lennék ha egyszer csak megadná magát
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Amantius #727 üzenetére
A két oldalsó gombot amit hüvelykujjal nyomkodsz be lehet állítani rá. Anyi hogy mikor lenyomva tartod kéken világít az egér és ha mellényomsz bármi más gombot egy más beállított funkciók csinál. Makrót vagy hangerőt vagy akármit.. Már kezdem megszokni, szerintem nagyon ötletes cucc. ITT egy kép róla.
-
dlaccc
aktív tag
Én most cseréltem le a Kone egerem Kone[+]-ra, hát mit kell mondjak ég és föld a különbség.. igaz jóval drágább, de én eddig maximálisan elégedett vagyok vele. Eddig semmi bug vagy hasonló furcsa jelenség. Már csak egy Taito padot kell alá szerezzek
Hozzátennék még pár dolgot. Az EasyShift egy nagyon ötletes funkció, nagyon kézreáll és így szinte kétszer annyi gomb van az egeren. A viszajelző hangok engem eleinte zavartak de már kezdem megszokni, le kell halkítani -
dlaccc
aktív tag
Hello!
Olyan gondom van a Kone egeremmel hogy fölteszem a programját és 1-2 újraindítás után eltűnik az ikon az óra mellől. Működik minden csak randa az a fehér kocka az óra mellett(win7x64) Köszi a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest